SRETNA NOVA

Nova 2024. već je sad sretna ako je suditi prema fotografijama atraktivne Kelly Brook... Pogledajte raskošni kalendar

Danas 43-godišnji model, zvijezda je kalendara još od 2001. i dobro zna što i kako pokazati

Kelly Brook

 Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sretna Nova godina ili će barem biti ako 2024. provedete s fantastičnim novim kalendarom Kelly Brook na svom zidu, piše britanski tabloid The Sun.

The Sun je ekskluzivno zavirio u foto ponudu 43-godišnjeg modela i DJ-ice, a ubrzo je i ona sama podijelila izazovne fotografije na svom Instagram profilu. Budući da je zvijezda kalendara od 2001. godine ljepotica iz Kenta postala je stručnjakinja u tome da natjera svoje obožavatelje da žele više u smislu pokazivanja oblina, ali dobro pazeći da nikada ne otkrije sve, da ne pretjera.

O svom pristupu skidanju pred kamerama nedavno je rekla: "Nikada se ne bih bavila manekenstvom u toplesu. Uvijek sam bila u donjem rublju ili kupaćem kostimu. I svidjelo mi se da me fotografiraju", istaknula je Brook. Na Instagramu, gdje je prati 1,3 milijuna ljudi, s uzbuđenjem je podijelila dio fotografija koje će se naći na kalendaru za 2024.

Inače, u srpnju 2022. Brook se udala za svog dugogodišnjeg dečka Jeremyja Parisija s kojim je bila u vezi od 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 20:22