UOČI FINALA

Nova drama na Eurosongu: Četiri zemlje zaprijetile povlačenjem, za jednu se najviše sumnja da večeras neće nastupiti

Četiri su zemlje najoštrije zaprijetile povlačenjem s natjecanja, a isprovocirane su, kako se navodi, ponašanjem drugih delegacija

Bambie Thug

 Livio Andrijic/Cropix

Nekoliko sati prije početka finala ovogodišnjeg Eurosonga čini se kako se o svemu priča osim o pjesmama. Diskvalifikacija nizozemskog predstavnika glavna je vijest u medijima širom Europe, a ovaj skandal bez presedana u eurovizijskoj povijesti izvukao je još “kostura iz ormara”, piše Slobodna Dalmacija.

Kako prenosi norveški VG, delegacije Irske, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i Švicarske na jučer održanom sastanku sa predstavnicima EBU-a najoštrije su zaprijetili povlačenjem s natjecanja isprovocirani, kako se navodi, ponašanjem drugih delegacija.

image

Bambie Thug

Livio Andrijic/Cropix

O čemu točno se radi nije poznato. Više informacija otkrili su na svom Instagram profilu irski predstavnici Bambie Thug. Oni su naveli kako su EBU-u iznijeli svoje pritužbe, te da ih je EBU “ozbiljno shvatio”.

U povlačenju Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i Švicarske čini se da nema istine budući da su se svi pojavili na generalnoj probi. No, s obzirom na sve neočekivane trenutke na ovogodišnjem Eurosongu, ne bi nas iznenadilo da do 21 sat dođe do novog preokreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 19:42