UKLETA VILA

Nova provala u dom Keanua Reevesa! Snimljeni tipovi sa skijaškim maskama, policija ima jezivu teoriju...

Omiljeni glumac doživio je nekoliko upada u svoj dom na Hollywood Hillsu...

Keanu Reeves

 Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

U dom Keanua Reevesa u kvartu Hollywood Hills upali su provalnici. Policijska uprava Los Angelesa primala je anonimni poziv o "mogućem ometanju posjeda" u srijedu, 6. prosinca, a priča je procurila tek u subotu. Kada su policajci stigli pred kuću zvijezde Matrixa, nisu pronašli nikoga.

No, pet sati kasnije oglasio se alarm i policajci su se vratili. Na snimkama sigurnosnih kamera vidjeli su "više osoba sa skijaškim maskama na licima" kako razbijaju jedan od prozora i ulaze u Reevesovu kuću. Provalnici su ukrali "jedan komad vatrenog oružja" prije no što su pobjegli. Reeves u to vrijeme nije bio kod kuće.

image

Privatna tvrtka nadgleda dom Keanua Reevesa non-stop nakon zadnje provale

Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia

Ovo nije prvi put da omiljeni glumac ima problema s ljudima koji nepozvani ulaze u njegov dom. Prije devet godina jedna je žena provalila u njegovu kuću dok je on mirno spavao u svojoj sobi. Žena nije ništa uzela nego je sjela i zaspala u fotelji. Reeves se probudio, pronašao je i razgovarao s njom. Rekla je da ga je željela upoznati. Tada je nazvao policiju.

Samo dan kasnije, druga je žena ušla u njegovu kuću dok on nije bio tamo. Vrata su, navodno, bila otključana. Žena se, pisalo se tada, skinula, istuširala, a zatim se gola brčkala u njegovom bazenu. Čistači koji su došli obaviti svoj posao nakon sat, dva, pozvali su policiju. Obje su neimenovane žene uhićene i obje su završile na psihijatrijskom promatranju.

image

Alexandra Grant iKeanu Reeves

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Ove godine pak, Reeves i njegova partnerica Alexandra Grant dobili su privremeni nalog za zabranu pristupa protiv muškarca koji tvrdi da je Keanuov rođak. Izvjesni Bryan Keith Dixon čak je šest puta ulazio bez dozvole na glumčev posjed od 5. studenog prošle do 20. siječnja ove godine. Želio je razgovarati s glumcem. Reeves je čak angažirao privatne istražitelje da otkriju što više informacija o čovjeku koji je na društvenim mrežama pisao bizarne objave. Sebe je nazivao Jasper Keith Reeves i govorio da želi da mu ‘rođak‘ Keanu bude skrbnik.

Policija trenutno istražuje najnoviju provalu i analizira video-snimke s kamera oko posjeda vrijednog 6,5 milijuna dolara. Pomalo je jezivo što čuti da policajci sumnjaju da je anonimni pozivatelj bio netko tko je, iz tko zna kakvih pobuda, promatrao kuću glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:05