GOTOVO JE?

Nova veza Taylor Swift nije dugo potrajala: ‘Ma, ona se samo zabavljala s njim, njene prijatelje to nije iznenadilo‘

Ona i Matty iz benda The 1975 posljednji su put viđeni zajedno 25. svibnja u New Yorku

Taylor Swift i Matthew Healy u New Yorku

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svijet showbusinessa šokirala je vijest da su Taylor Swift i Matty Healy prekinuli nakon dvomjesečne romanse, prenosi Daily Mail.

Popularna pjevačica i frontmen benda The 1975 iznenadili su javnost kada je njihova romansa otkrivena u svibnju, usred nagađanja da su već hodali tjednima. No, prijatelj blizak 33-godišnjoj Taylor potvrdio je da je pop zvijezda "ponovno slobodna". Naime, nije jasno zašto se par razišao, a njihova je romansa inače počela nakon prekida veze sa šest godina mlađim dečkom Joeom Alwynom.

image

Taylor Swift i Matthew Healy u New Yorku

/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Ona i Matty posljednji su put viđeni zajedno 25. svibnja u New Yorku, a navodno su prekinuli tri dana nakon što je Matty viđen kako se ljubi s jednim zaštitarom na koncertu u Danskoj. Glazbenika su prvotno povezivali sa Swift nakon njihova prvog susreta 2014. godine, a izvor blizak Swift tvrdi da se ona "zabavljala s njim" te da je taj odnos uvijek "bio ležeran".

U proteklih nekoliko mjeseci, Matty je viđen kako javno podržava pjevačicu na njezinoj turneji "The Eras Tour", upućujući zvijezdi ljubavne poglede tijekom koncerta u Nashvilleu.

image

Taylor Swift

Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia/Tns/abaca/abaca Press/profimedia

Par je također viđen u New Yorku nekoliko puta, gdje su zajedno napustili studio za snimanje i otišli na večeru s njezinim prijateljicama, Margaret Qualley, Phoebe Bridgers i Zoe Kravitz.

Inače, 34-godišnji je glazbenik ranije bio u vezama s pjevačicama Halsey i FKA Twigs, a od potonje se razišao 2022. godine.

image

Matthew Healy

Tim Holt/Avalon/Profimedia/Tim Holt/avalon/profimedia

Izvor je za Entertainment Tonight rekao da su uzroci prekida "kompliciran raspored i nekompatibilnost".

- Taylor i Matty su prekinuli. Oboje su jako zauzeti i shvatili su da nisu baš kompatibilni jedno s drugim - podijelio je izvor.

- Taylorini prijatelji žele ono što je najbolje za nju i nisu šokirani što je njihova veza propala jer je baš nedavno izašla iz duge veze - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:44