REGIJA TUGUJE

NOVA ŽRTVA NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ U bolnici preminuo i njegov klavijaturist... CURE DETALJI SUDARA 'Šaban je sam izašao iz olupine'

Mirsad Kerić i Šaban Šaulić
 INSTAGRAM

Njemačka policija objavila je u ponedjeljak vijest o smrti Mirsada Kerića (43), klavijaturista i vozača automobila u kojem je u nedjelju ujutro poginuo popularni regionalni pjevač, 'kralj narodne muzike', Šaban Šaulić.

Kako se neslužbeno doznaje, Mirsad je umro u njemačkoj bolnici, nakon što je u stravičnoj prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, prenosi srpski Blic.

Sabit Dervišević, menadžer Šabana Šaulića, medijima je ispričao u kakvom je stanju poslije sudara bio Mirsad Kerić.

- Ako mu i danas (u ponedjeljak) ne bude funkcionirao oštećeni dio mozga, liječnici će ga morati isključiti s aparata - rekao je Dervišević za portal Klix.ba prije objave vijesti da je preminuo.

Podsjetimo, automobil marke Seat Ibiza, u kojemu je na mjestu suvozača bio Šaban Šaulić, krenuo je usporavati zbog gužve, kad je drugi auto, kojim je upravljao njemački državljanin pod utjecajem alkohola, udario u stranu na kojoj je sjedio popularni glazbenik.

Kako piše Blic, Šaban je poslije sudara na autocesti u blizini grada Bielefelda sam izišao iz smrskanog automobila i ušao u kola hitne pomoći. Prema još neslužbenim informacijama, moguće je da je pjevaču od udarca puknula srčana aorta te je on uslijed komplikacija preminuo u bolnici.

Obdukcija je zakazana za četvrtak, nakon čega će se znati točan uzrok Šaulićeve smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 22:12