IGRALI ZAJEDNO

Novak Đoković uhvaćen u zagrljaju lijepe oskarovke: ‘Natjerala me danas...‘

Novak Đoković bio je gost izenađenja koji je zaigrao s Charlize Theron u paru na humanitarnom turniru

Novak Đoković i Charlize Theron

 Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia/Alberto E. Rodriguez/getty Images/profimedia

Srpski tenisač Novak Đoković sudjelovao je na 20. godišnjem teniskom turniru poznatih Desert Smash. Fotografi su ga uhvatili zagrljaju oskarovke i domaćice turnira Charlize Theron. Cilj turnira je bila podrška dobrotvornoj organizaciji Charlize Theron Africa Outreach Project. Organizacija se bavi unaprjeđenjem zdravlja mladih u Južnoj Africi s ciljem da se stvori pravednija budućnost za sve.

Đoković je bio gost iznenađenja na događaju i pridružio se Theron, glazbeniku Gavinu Rossdaleu, glumici Yvonne Orji i drugima. Theron je trebala igrati meč u paru s teniskom zvijezdom Francesom Tiafoeom, ali on je morao odustati u zadnjem trenutku. Zamijenio ga je Đoković koji je igrao u paru s Theron protiv para Victorije Azarenke i Yvonne Orji.

image

Novak Đoković i Charlize Theron

Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia/Alberto E. Rodriguez/getty Images/profimedia

U jednom trenutku Theron je počela bodriti svog igračkog partnera.

„Idemo, lijeno kopile!”, poručila mu je, a on je nastavio šalu.

„Došao sam podržati Charlize i njenu zakladu, a ona me danas natjerala da radim”, nasmijala se publika na Novakove riječi.

Ovo je Đokoviću bilo prvi put da igra na ovom turniru od 2019. jer prethodnih godina nije mogao sudjelovati zbog statusa necijepljenog i pravila turnira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 23:37