SVE VEĆI MISTERIJ

Nove sumnjive okolnosti smrti Boba Sageta, obitelj omiljenog glumca povukla radikalan potez

Traže da se ne objavljuju fotografije, video i audio zapisi te ‘zakonski zaštićene informacije o obdukciji‘

Bob Saget i Kelly Rizzo

 AFP/instagram

Obitelj glumca i komičara Boba Sageta podnijela je tužbu kako bi stopirala objavljivanje zapisa istrage o njegovoj iznenadnoj smrti u 65. godini života.

Saget, koji je bio zvijezda TV sitcoma 'Puna kuća', pronađen je mrtav 9. siječnja u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, a njegova je obitelj 9. veljače izjavila da je preminuo od traume mozga. "Zaključili smo da je slučajno udario zatiljkom o nešto, pomislio je da to nije ništa i otišao spavati."

Ipak, 11. veljače stručnjak je potvrdio da je Saget imao ozbiljne prijelome lubanje, što je izazvalo dodatna pitanja o prethodnom objašnjenju obitelji. Jedan je liječnik rekao da su ozljede bile takve da ih se moglo zamijeniti za udarac bejzbol palicom ili pad s 10 metara.

Sada su Sagetova udovica Kelly Rizzo (42) i njegove tri kćeri Aubrey (34), Lara (32) i Jennifer (29), koje je dobio s bivšom suprugom Sherri Kramer, podnijele zahtjev da se zaustavi daljnja objava informacija o smrti zvijezde TV sitcoma 'Puna kuća'.

image

Bob Saget i Kelly Rizzo

Chris Delmas/AFP

Obitelj traži da se ne objavljuju bilo kakvi zapisi, uključujući fotografije, video i audio zapise te 'zakonski zaštićene informacije o obdukciji' koje su povezane s njegovom smrću.

"Tužitelji će pretrpjeti nepopravljivu štetu u obliku ekstremne duševne boli, tjeskobe i emocionalnog stresa ako se objave informacije", navodi se u tužbi, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:41