ŠOK

NOVE UŽASNE VIJESTI U OBITELJI ČUVENOG VRATARA Casillas se oporavio od infarkta, a njegova žena doznala tešku dijagnozu: Ovaj put sam u pitanju ja...

 
Iker Casillas i Sara Carbonero
 Profimedia, Cordon Press

Samo dva tjedna nakon što je 38-godišnji španjolski nogometni vratar Iker Casillas pušten iz bolnice nakon srčanog udara, šokantne vijesti na društvenim mrežama podijelila je njegova supruga Sara Carbonero (35).

Prelijepa sportska novinarka otkrila je da joj je dijagnosticiran rak jajnika.

- I dok se još nismo posve oporavili od jednog šoka, život nas je još jednom iznenadio. Ovaj put sam ja u pitanju i ona riječ od pet slova koju se još bojim napisati. Prije nekoliko dana na redovnom pregledu liječnici su mi rekli da imam zloćudni tumor i da odmah moram na operaciju. Sve je prošlo u redu i na sreću rak je otkriven na vrijeme, ali preda mnom su još mjeseci borbe zbog popratnih terapija.

Spanish soccer player Iker Casillas leaves CUF Porto hospital accompanied by his wife Sara Carbonero in Porto, Portugal May 6, 2019.  REUTERS/Rafael Marchante - RC136692BF00
Rafael Marchante / Reuters
Sara Carbonero i Iker Casillas izlaze iz bolnice u Portu gdje se nogometaš oporavljao od srčanog udara

Osjećam se mirno i uvjerena sam da će sve biti u redu. Znam da neće biti lako, ali bit će sretan kraj. Imam veliku podršku obitelji i prijatelja i sjajnog medicinskog tima. Iskoristit ću ovaj trenutak i zamoliti kolege novinare da pokažu poštovanje i razumijevanje kakvo su uvijek pokazivali, posebno u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj - napisala je na Instagramu.

Rafael Marchante / Reuters
Iker Casillas obraća se novinarima po izlasku iz bolnice nakon pretrpljenog srčanog udara

Lijepa 35-godišnjakinja ima dva sina s Casillasom, a prije nego što je objavila vijest o svojoj bolesti, organizirala mu je proslavu 38. rođendana. Carbonero je snimala u Tarifi na jugu Španjolske kad je bivši vratar Real Madrida pretrpio srčani udar 1. svibnja. Karijera mu je od tog trenutka bila pod upitnikom, no nakon što se oporavio i nakon konzultacija s liječnicima, ustvrdio je da još nije vrijeme za mirovinu, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:49