VRIJEDNOST IMOVINE

Novi detalji oko smrti slavnog repera: Umro je bez oporuke, kome će pripasti ostavština?

Prema sudskim dokumentima, Jarez Posey je započeo pravni proces procjene imovine pokojnog repera

Coolio

 Brad Barket/Afp

Poznati reper Coolio umro je bez oporuke, što je nagnalo njegovog bivšeg menadžera da se obrati sudu za ostavštinu u njegovo ime, piše Page Six.

Prema sudskim dokumentima, Jarez Posey je započeo pravni proces procjene imovine pokojnog repera poznatog po hitu "Gangsta‘s Paradise".

U podnesku se navodi da je Cooliovih sedmero odrasle djece, koja nose njegov pepeo u ogrlicama, navedeno kao njegova najbliža rodbina i vjerojatni korisnici njegove ostavštine. Vrijednost Cooliove ostavštine se procjenjuje na više od 300 tisuća dolara, a uključuje "osobnu imovinu i depozite, financijske račune, police osiguranja i tantijeme". No, točna vrijednost tek treba biti utvrđena.

image

Coolio

Don Emmert/Afp

Inače, Coolio, čije je pravo ime bilo Artis Leon Ivey Jr., imao je ukupno 10 djece. Preminuo je 28. rujna u domu prijatelja u Los Angelesu. Imao je 59 godina. U to vrijeme nije objavljen uzrok smrti, no sada ga je najstariji od njegovo desetoro djece, sin Artis Ivey III., otkrio u intervjuu za The US Sun. Coolio je umro od srčanog udara.

Iako je sin bez oklijevanja rekao da je glazbenik znao povremeno koristiti droge, one nisu imale ulogu u njegovoj smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:16