NOVOPEČENI PAR

Novi detalji romanse Leonarda DiCaprija i Gigi Hadid: ‘On ne shvaća veze olako, voli ići polako‘

Glumac očito proširuje dobni raspon nakon što je stekao reputaciju po tome što prekida sa svojim djevojkama kada dođu u srednje dvadesete

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid

 Afp/profimedia/Afp/profimedia

Američki glumac Leonardo DiCaprio i manekenka Gigi Hadid prešli su na novu razinu svoje romanse, ali i dalje idu polako, kako govore izvori.

Već se neko vrijeme govori da su se 47-godišnji glumac i 27-godišnja manekenka zbližili putem zajedničkih prijatelja, ali sada su počeli izlaziti sami na spojeve.

- On nije netko tko olako shvaća veze tako da su odlučili ići polako, objašnjava izvor.

Nedavno su viđeni zajedno na zabavi koju su organizirali DiCaprijevi prijatelji Richie Akiva i Darren Dzienciol.

Prema izvoru magazina Page Six, novi par je također bio skupa prošlog tjedna, ali naglašava da se još uvijek upoznavaju.

Kako govori insajder, glumac i manekenka sreli su se nekoliko puta tijekom godina, ali nikada do sada nije bilo ništa romantično među njima.

Glasine o romansi započele su nakon što su viđeni kako se druže na otvaranju kluba njegovog prijatelja na Manhattanu u srpnju.

Nova veza dolazi nakon što su zvijezda ‘Titanica‘ i manekenka Camila Morrone prekinuli svoju četverogodišnju vezu, samo nekoliko mjeseci nakon što je ona napunila 25 godina.

Slavni američki glumac očito proširuje dobni raspon nakon što je stekao reputaciju po tome da prekida sa svojim djevojkama kada dođu u srednje dvadesete.

Inače, Hadid sa svojim bivšim dečkom Zaynom Malikom ima dvogodišnju kćer Khai.

- S njom ili bez nje, DiCaprio svake večeri tulumari, govori izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:35