POP DIVA

Novi imidž i novi dečko: Cher procvjetala na romantičnom spoju s 40 godina mlađim Alexanderom

Pjevačica je i sama komentirala razliku u godinama objasnivši da se ustvari odlično slažu iako je svjesna da je drugima neobično

Cher i Alexander Edwards

 The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američka pjevačica Cher (76) i njezin 40 godina mlađi dečko Alexander Edwards (36) viđeni su na večeri u Beverly Hillsu izgledajući potpuno opčinjeno jedno drugim.

Cher je pokazala svoju novu platinastu boju kose dok se držala za ruke s američkim reperom hodajući ulicama Los Angelesa.

Prije mjesec dana pjevačica je gostovala u “The Kelly Clarkson Showu” gdje je i sama komentirala veliku razliku u godinama između nje i Edwardsa.

- Pa, na papiru je to pomalo smiješno, ali u stvarnosti se odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju. Vrlo je ljubazan, pametan, talentiran i stvarno je zabavan. A i mislim da je prilično zgodan, objasnila je.

- Da nisam upoznala mlađe muškarce u životu, nikada ne bih izašla na spoj, jer me stariji muškarci nisu toliko voljeli, priznala je pjevačica.

image

Cher i Alexander Edwards

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Cher je slavu stekla u 60-ima sa svojim mentorom i prvim suprugom Sonnyjem Bonnom kojeg je upoznala kada je on imao 28, a ona samo 16 godina. Razveli su se u 70-ima nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod.

Nakon šuškanja da je u vezi s Edwardsom, Cher je putem Instagrama potvrdila da su par.

A kada je jedna korisnica Twittera istaknula njihovu veliku razliku u godinama, Cher je uzvratila komentarom: “Ljubav ne poznaje matematiku”.

image

Cher i Alexander Edwards

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Cher je još u prošlosti bila poznata po vezama s mlađim muškarcima, poput Roba Camillettija s kojima je izlazila u 80-ima, kada je imala 40, a on 22 godine.

Camilletti, koji je radio u pekarnici, bio je njezina pratnja na dodjeli Oscara, kada je osvojila nagradu za najbolju glumicu za film “Moonstruck” 1988.

Njezin sadašnji dečko Edwards ima sina Slasha Electrica (3) s bivšom djevojkom Amber Rose. Rose i Edwards su počeli izlaziti 2018., a prekinuli su 2021. nakon što ju je on više puta prevario.

- Sve ste jako dobro znale da je on u vezi i da ima dijete i svejedno ga odlučile jeb***. Vidjela sam sve poruke, napisala je tada na svom Instagram profilu, a zatim je on putem Instagrama priznao da ju je varao.

Kada je Cher počela izlaziti s njim, njezini obožavatelji masovno su počeli isticati da je Edwards bio nevjeran u prošlosti na što se i sama pjevačica oglasila.

- Kao što svi znamo, nisam od jučer. Svaki put kada donesete odluku, riskirate. Uvijek sam riskirala. Takva sam, zaključila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 08:12