ŠUŠKA SE

Novi nastavci serije ‘Seks i grad‘ dobit će neočekivano pojačanje na inzistiranje glavne glumice?

Hugh Grant je ljubitelj ove kultne serije, uživao je radeći sa Sarah Jessicom Parker u prošlosti, a za HBO je nedavno snimio hit seriju
 Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia

Hugh Grant poznat je kao glavni glumac u nekim od najomiljenijih romantičnih komedija svih vremena, zato ne čudi da je tu 60-godišnju zvijezdu njegova kolegica Sarah Jessica Parker poželjela u novim nastavcima kultne HBO-ove serije "Seks i grad".

image
Hugh Grant i Sarah Jessica Parker
Relativity Media/Castle Rock E

Dapače, prema najnovijim napisima, Parker očajnički traži veliku mušku zvijezdu, a britanski glumac je na vrhu njezine liste želja da zaigra u seriji i tako ublaži izostanak lika Samanthe Jones koju je igrala Kim Cattrall. Uz to, čini se da se ni Chris Noth ne vraća u ulozi Face. Stoga se sada Parker svim silama trudi nagovoriti Granta da se pridruži glumačkoj ekipi zbog ranijih uspješnih suradnji u nekoliko projekata.

- Sarah Jessica si je utuvila u glavu da treba veliku, zaista veliku mušku zvijezdu da se pridruži u ponovnom okupljanju postave 'Seksa i grada' kako bi pomogao ublažiti izostanak Kim Cattrall, a potencijalno i Chrisa Notha, s kojim se još pregovara o povratku i o čijoj se konkretnoj ulozi još uvijek raspravlja - rekao je izvor blizak glumici, kako prenosi Mirror.

image
Hugh Grant i Sarah Jessica Parker
Relativity Media/Castle Rock E

S druge strane, Hugh Grant je ljubitelj ove kultne serije, uživao je radeći sa Sarah Jessicom Parker u prošlosti, a za HBO je nedavno snimio hit seriju "Slom". Prema riječima neimenovanog izvora, honorar u ovom slučaju nije nikakav problem. Parker i Grant prvi su puta surađivali 1996. u trileru "Ekstremne mjere", te 2009. glumili u romantičnoj komediji "Što je novo s Morganima". Nova sezona "Seksa i grada" naziva "And Just Like That" imat će deset epizoda koje će biti ekskluzivno prikazane na HBO Max kanalu i u kojima će glumiti većina poznatih likova.

Sarah Jessica Parker će, naravno, biti u glavnoj ulozi Carrie, uz Kristin Davis i Cynthiju Nixon kao Charlotte i Mirandu, iako uz vrlo očitu odsutnost Samanthe Jones koju je glumila Kim Cattrall.

Prije nekoliko dana 59-godišnji glumac John Corbett otkrio je za Page Six kako će se i on ponovo naći u ulozi bivšeg Carrienog zaručnika Aidana Shawa, te da je vrlo uzbuđen zbog ponovnog okupljanja ekipe serije. Dodao je i kako se neće samo pojaviti već će biti u nekoliko epizoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:56