NIŽU SE REAKCIJE!

Novi Netflixov hit zaprepastio gledatelje: ‘Ovo je možda najstrašniji film ikada. Sva sreća da sam gledao po danu‘

Brojni su se korisnici Twittera raspisali o filmu, a neki su sretni što su ga ‘gledali tijekom dana, a ne tijekom noći‘

Film ‘Unlocked‘

 Screenshot/YouTube

Gledatelji Netflixa su prestravljeni nakon što su pogledali "tehnološki triler" koji su opisali kao "najstrašniji film ikada".

Obožavatelji su na Twitteru podijelili svoje reakcije na južnokorejski misteriozni film "Unlocked", koji je u veljači debitirao na streaming platformi. Napeti triler prikazuje kako se život jedne žene potpuno preokrene kada opasni pojedinac iskoristi njezin izgubljeni telefon kako bi pratio svaki njezin pokret.

Prema reakcijama diljem interneta, gledatelji su u potpunosti prestravljeni jezivim filmom, a fanovi su film nazvali jednom od "najstrašnijih" stvari koje su gledali u dugo vremena. Jedna je osoba čak rekla da je htjela "baciti svoj telefon u more" nakon što su je jako uznemirili užasni događaji u spomenutom filmu.

Brojni su se korisnici Twittera raspisali o filmu, a neki su sretni što su ga "gledali tijekom dana, a ne tijekom noći".

U režiji Kim Tae-joona, film prikazuje uredsku radnicu Lee Na-Mi (Chun Woo-Hee) kako gubi telefon u autobusu, a Oh Jun-Yeong (Im Si-Wan) ga uzima.

image

Prizor iz filma ‘Unlocked‘

Screenshot/YouTube

Jun-Yeong joj tada kaže da pokupi svoj telefon u radionici za popravak pod izlikom da popravli svoj razbijeni ekran, ali umjesto toga instalira špijunski softver na uređaj da prati svaki njezin pokret, poruku i razgovor.

Jun-Yeong počinje se infiltrirati u Na-Miin život, a njezin otac postaje sve sumnjičav prema njemu, dok se Jun-Yeong pretvara da radi u softverskoj tvrtki i tvrdi da će joj pokušati pomoći sa špijunskim softverom. Jun-Yeong tada odaje povjerljive informacije o Na-Mi, dok je i dalje obmanjuje da on nije krivac. Doduše, stvari brzo krenu nizbrdo za oboje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:09