SLAVNI NOGOMETAŠ

Novi problemi za pritvorenog Danija Alvesa: Atraktivna supruga će ga uskoro ostaviti?

Suđenje je trenutno glavna tema u Španjolskoj dok njegovu suprugu svi pomno prate

Joana Sanz

 Instagram/Joana Sanz/

Brazilski nogometaš Dani Alves nalazi se iza rešetaka zbog optužbe da je u jednom noćnom klubu silovao 23-godišnju djevojku. Navodni incident dogodio se 30. prosinca 2022. u Barceloni, a izgleda da njegova supruga, Joana Sanz više ne želi imati posla s njim.

Nakon mjesec dana zatvora, Joana ga je posjetila u zatvoru u Barceloni kada je rekla da ga neće ostaviti samoga u najgorem trenutku njegova života. Međutim, mnogi sumnjaju da se situacija sada promijenila.

image

Dani Alves i Joana Sanz

Justin Tallis/Afp

Alvesu je nekoliko puta odbijena jamčevina i zahtjev da se brani za slobodu zbog sumnje da bi pobjegao u Brazil. Suđenje je trenutno glavna tema u Španjolskoj dok njegovu suprugu svi pomno prate.

Nedavno se počelo nagađati da se manekenka želi razvesti od nogometaša, što je ona demantirala tako što ga je posjetila u zatvoru. A unatoč tome što je izjavila da će stalno biti uz njega, ubrzo nakon toga otputovala je u Pariz na odmor.

Uz fotografiju sebe kako upija zrake sunca, Sanz je napisala “Breathing", što se prevodi kao ‘Dišem‘, ali više odgovara izrazu ‘Ponovno dišem‘. Zbog toga su mnogi pratitelji zaključili da će se njihov brak uskoro raspasti.

image

Joana Sanz

Instagram/joana Sanz/

Alvesu prijeti do 12 godina zatvora ako ga proglase krivim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:19