POBJEDNIK EUROSONGA

Novi seks-simbol europske glazbene scene sretno je zauzet, godinama ljubi ovu tetoviranu influencericu

Ne želim da me pamte po fotografijama sa ženama, iako je i to sigurno cool, kaže notorno privatni roker iz benda Måneskin
Giorgia Soleri; Damiano David
 INSTAGRAM, AFP

Rock bend Måneskin, pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, u rodnoj Italiji zvijezde su već neko vrijeme, a nakon nedjeljnog trijumfa na pozornici u Rotterdamu, postali su i pravi hit diljem Europe. Naravno, njihovoj popularnosti u mnogočemu je pridonio i zgodni frontmen, 22-godišnji Damiano David, koji je karizmom i uvjerljivošću na sceni doslovce "pomeo" konkurenciju.

No iako se od samog početka karijere vješto trudio sakriti svoj privatan život i intimu od očiju javnosti, talijanski mediji nedavno su, na veliko razočarenje Damianovih obožavateljica, otkrili kako šarmantni pjevač već četiri godine ima djevojku. Riječ je o poznatoj talijanskoj influencerici i modelu Giorgiji Soleri (25).

Šuškanja o njihovoj vezi traju već godinama, a sve su zapravo još lani "razotkrile" društvene mreže. Tad su, naime, pratitelji frontmena Måneskina uočili neke iste detalje na njegovim i Giorgijinim fotografijama, no prava potvrda ljubavi stigla je tek prije nekoliko dana.

- Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne? - napisao je David na svom Instagram Storyju gdje je objavio i fotografiju na kojoj grli djevojku u koju se zaljubio još 2017. godine.

Ovaj seks simbol talijanske glazbene scene svojedobno je bio povezivan i s Drusillom Gucci (25), natjecateljicom reality TV showa "L'isola dei famosi".

Dugo se špekuliralo i o njegovoj navodnoj vezi s kolegicom iz benda, basisticom Victorijom De Angelis (21), (što su oboje demantirali), a s obzirom na konačnu potvrdu njegova ljubavna statusa, čini se kako je Damianova srodna duša upravo atraktivna Giorgia Soleri.

- Svatko se može seksati i drogirati, ali zbog toga nećete biti cool... Biti umjetnik je dobra stvar, stvarati, biti kreativan, pisati... Doživjeti da nas ljudi gledaju kad smo na sceni, to je najbolje, želim da nas po tome pamte. Ne po mojim fotografijama sa ženama. Mislim, i to je sigurno cool, ali iskreno, nakon 10 minuta taj osjećaj već prođe - komentirao je svojedobno roker za Cosmopolitan veliko zanimanje medija i javnosti za njegov privatan život.

A što se tiče njegove Giorgije, odrasla je u Milanu, snimala editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl "Apnea" glazbenika Rkomija. Obožava tetovaže, baš kao i Damiano.

- Poziram, volim, pokazujem dupe na Instagramu i jedem l’amatricianu. U međuvremenu pišem poeziju i feministica sam - stoji u opisu njezina profila na Instagramu gdje je prati skoro 170.000 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:15