HIGHER POWER

Novi singl Coldplaya debitirao u svemiru, pjesma je stvarno zarazna!

U najavama za dugoiščekivani spot, frontmen Chris izveo je Higher Power ispred napuštenih kontejnera
Coldplay - Higher Power
 Screenshot Youtube

Slavni bend Coldplay debitirao je sa svojim novim singlom "Higher Power", ni više ni manje, nego u svemiru, uz pomoć francuskog astronauta Thomasa Pesqueta.

Naelektriziranu snimku svoje pjesme rock bend je usmjerio 43-godišnjem svemirskom inženjeru na Međunarodno svemirsku stanicu, a on je pomogao da ova vanzemaljska pjesma, s nadolazećeg devetog albuma Coldplaya, dopre u beskonačne nove visine puštajući je putem "izvanzemaljskog prijenosa" točno u ponoć.

Novi singl Chrisa Martina, Guya Berrymanna, Jona Bucklanda i Willa Championa poslan je nazad na Zemlju iz svemirske stanice putem satelitske veze i premijerno puštena na njihovom YouTube kanalu. Astronaut Thomas također se povezao s glazbenim zvijezdama putem video linka u intervjuu dok su se oni ukazali kao osoblje svemirskih čistača.

Komentirajući ovaj neuobičajen debi, Chris Martin je kazao astronautu: "Trenutno ne možemo svirati za nikoga na Zemlji, pa smo odlučili svirati samo za vas, održati koncert za jednu osobu".

U najavama za dugoiščekivani spot, frontmen Chris izveo je Higher Power ispred napuštenih kontejnera. Bend je bio okružen lebdećim hologramima vanzemaljaca koji su izvodili sinkronizirane pokrete za ovu pjesmu visoke voltaže. Higher Power pojavit će se na njihovom novom albumu imena "Music Of The Spheres", još jednoj referenci o svemiru i životu van Zemlje. Pjesma je producirana od strane genijalnog Maxa Martina, poznatog po nizu hitova poput onog Britney Spears "Baby One More Time" i Backstreet Boysa "I Want It That Way". Prošli je tjedan bend napisao na svojem Twitter profilu kako im je nova pjesma "stigla na maloj tipkovnici i kupaonskom umivaoniku početkom 2020."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:12