ISTEKAO ROK

Novi udarac za Meghan Markle: Netflix joj je prvo iskeširao 100 milijuna dolara, a sada su joj otkazali suradnju

‘Pearl‘ je trebao biti prva animirana serija producentske kuće, no u dvije godine Meghan Markle nije uspjela dovršiti svoj projekt

Meghan Markle

 Cbs/Ferrari/Profimedia

Meghan Markle ovih dana ne spava mirno... Nakon drame s britanskom kraljevskom obitelji, sada je i Netflix, potaknut padom broja pretplatnika, otkazao njezin animirani film 'Pearl'. Ovaj je projekt već dugo u početnoj fazi stvaranja, a vijest o otkazivanju suradnje novi je udarac za Meghaninu produkcijsku kuću Archewell, koju je još 2020. osnovala sa suprugom, princom Harryjem.

Archewell Productions osnovali su s ciljem kreiranja serija, dokumentarnih, dugometražnih i dječjih emisija. 'Pearl' je trebao biti prva animirana serija ove producentske kuće, no kako u dvije godine Meghan Markle nije uspjela dovršiti svoj projekt, Netflix je bio primoran zahvaliti se na suradnji, baš kao što je to napravio s nizom drugih animiranih projekata koji također nisu ispoštovali rokove isporuke.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Također su poručili producentima da pokušaju prikazati svoje projekte na nekim drugim streaming platformama, no ne zna se jesu li istu uputu dali i Meghan Markle. Unatoč otkazivanju 'Pearla', Netflix se ipak nada da će nastaviti suradnju na nekim drugim projektima produkcije Archewell. Tako se šuška da se planira zajednički projekt, dokumentarni film 'Heart of Invictus', koji govori o Invictus igrama, a snimateljska je ekipa pratila Meghan i Harryja tijekom posljednjih igara održanih u Nizozemskoj, prenosi Daily Mail.

Suradnja nekadašnjeg kraljevskog para i Netflixa započela je u rujnu 2020., kada je streaming servis izdvojio 100 milijuna dolara za ovaj projekt. Meghan Markle preuzela je uloge 'kreatorice i izvršne producentice', a redatelj David Furnish, suprug poznatog glazbenika Eltona Johna, također je trebao biti izvršni producent 'Pearla'.

Radnja 'Pearla' usredotočena je na pustolovine 12-godišnje djevojčice koja pokušava prevladati svakodnevne životne izazove, a mnogi su vjerovali da Meghan zapravo želi prikazati vlastito djetinjstvo jer smatraju da je naziv 'Pearl' (biser) izvorno značenje njezina imena Meghan (grčki Margaret, izvedeno od margaritēs, znači biser).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:15