ANDREW NA MUKAMA

Novi živčani slom posrnulog princa: Zbog poziva na sud izvrijeđao vrtlaricu i tek posađene mladice

Princ je optužen da je imao spolni odnos s maloljetnicom, a zbog tužbe je ostao bez svih svojih kraljevskih vojnih činova

Princ Andrew 

 John Thys/AFP

Princ Andrew (61) je doživio živčani slom zbog oštećenih stabala na imanju svoje majke u Windsoru, obrušivši se na vrtlaricu samo nekoliko dana nakon što mu je uručen poziv na sud u slučaju seksualnog zlostavljanja maloljetnice, piše Page Six.

Prema The Sunu, princ koji je zbog sudske optužnice ostao bez svih svojih vojnih kraljevskih činova i službenih društvenih mreža, poslije ovog je incidenta vrtlaricu ostavio u vidno potresenom i šokiranom stanju.

image

Princ Andrew

Lillian Suwanrumpha/AFP

Princ se trenutno bori s optužbama da je imao spolni odnos s Virginiom Roberts Giuffre čak tri puta kada je njoj bilo samo 17 godina. Seksualne susrete s tada maloljetnom Virginiom ugovorili su mu njegov dobar prijatelj, pokojni bogati financijer i pedofil Jeffrey Epstein te njegova svježe osuđena partnerica, Ghislaine Maxwell koja je u dogovoru s njim muškarcima podvodila maloljetnice.

image

Princ Andrew, Virginia Roberts Giuffre i Ghislaine Maxwell

Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

“Andrew je pod velikim stresom, ali to nije razlog da se dere na osoblje koje radi svoj posao. Vrtlarica nije imala nikakve veze sa štetom i smatra da je to nepravedno ponašanje prema njoj. Uostalom, radi se o samo nekoliko mladica”, rekao je izvor.

Vrtlarica je bila jedna od nekoliko radnika koji su radili na mladim sadnicama u krugu Windsora kada se dogodio incident u listopadu, rekao je izvor, no samo je ona nastradala od strane posrnulog princa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:51