‘FRIŠKO‘ ZALJUBLJENI

Novi zlatni dečko Hollywooda i ‘serijska‘ zavodnica slavnih muškaraca prepustili se strastima

Nakon što je u travnju prekinuo dvogodišnju vezu s modelom Lily-Rose Depp, glumac Timothée Chalamet ‘pao‘ je na čari zgodne Meksikanke
Timothée Chalamet i Eiza Gonzalez
 Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Timothée Chalamet (24) i Eiza González (30) ovih dana uživaju u romantičnom odmoru u Cabo San Lucasu u Meksiku, a sudeći po najnovijim fotografijama koje objavljuju svjetski mediji, više se nimalo ni ne trude sakriti svoju strastvenu vezu.

Nakon što su zajedno snimljeni na plaži, "zaljubljeni golupčići" uhvaćeni su i kako se ljube te grle u nešto intimnijoj atmosferi - kraj bazena. Chalamet je, čini se, bio toliko zaokupljen seksepilnom brinetom pa nije ni primijetio da su mu leđa potpuno izgorjela na jakom meksičkom suncu.

image
Eiza Gonzalez i Timothée Chalamet
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američki glumac, zvijezda filmova "Male žene" i "Lady Bird", krajem travnja ove godine prekinuo je dvogodišnju vezu s modelom Lily-Rose Depp (21), kćeri holivudske legende Johnnyja Deppa i francuske pjevačice, glumice i modela Vanesse Paradis - iako nerado govori o svom ljubavnom životu, Timothée je tad u intervjuu za britanski Vogue, na veliku sreću njegovih obožavateljica, izjavio kako je - slobodan.

image
Timothée Chalamet i Eiza Gonzalez
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

No srce novog "zlatnog dečka" Hollywooda, kojeg zbog istančana stila obožavaju i najpoznatiji modni dizajneri, sad je osvojila zanosna meksička glumica i pjevačica Eiza, koju su povezivali s mnogim slavim muškarcima - nogometašem Cristianom Ronaldom, glumcima Joshom Duhamelom i Liamom Hemsworthom te glazbenicima Malumom i Calvinom Harrisom.

Inače, González od 2013. živi u Los Angelesu, a iako je ostvarila zavidnu karijeru, život joj, kaže, nije uvijek bio "med i mlijeko". Nakon što je u dobi od samo 12 godina ostala bez oca, koji je poginuo u motociklističkoj nesreći, Eiza se, traumatizirana gubitkom, dugo borila s depresijom, a patila je i od poremećaja kompulzivnog prejedanja. Danas se, kaže, zahvaljujući redovitoj psihoterapiji, osjeća puno bolje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Harper’s Bazaar ???

Objavu dijeli Eiza (@eizagonzalez)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:51