KUD GLEDAŠ...

Novinar napravio pogrešku pred Adele zbog koje će se kajati cijeli život: ‘Nekako sam previdio...‘

‘Ovo je najvažniji email koji sam ikada propustio‘, priznao je poniženi novinar

Adele 

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Poniženi australski TV novinar pokušao je objasniti zašto je 'zabrljao' ekskluzivni intervju s pjevačicom Adele u kojem su trebali razgovarati o njezinu novom albumu.

Voditelj Matt Doran i njegova ekipa odletjeli su u London na intervju, koji je trebao biti njezin jedini australski intervju. Međutim, nakon što je Doran priznao da je čuo samo jednu pjesmu s njezina novog albuma '30', intervju je 'neslavno završio', a Sony odbija objaviti snimku intervjua.

Doran je pokajnički priznao da je jednostavno propustio e-mail u kojemu se nalazio pregled Adelina novog albuma.

S obzirom na žestoku konkurenciju u Australiji, intervju s pjevačkom divom bi bio velika stvar za Channel Seven, koji je u vječitoj borbi za gledanost s Channel Nine Today.

image

Adele

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Mnogi su se zapitali kako je Doran mogao napraviti takav propust, a kolege novinari također su ovaj gaf komentirali na Twitteru. Tako je jedan reporter rekao da je ovo 'prilično loše, ali i potpuno neuobičajeno za Dorana'. Spisateljica Tarla Lambert napisala je: "Postoje tisuće i tisuće visokokvalificiranih, talentiranih novinara koji čekaju svoju priliku i koji bi ubili za poziciju Matta Dorana."

"Činjenica da je smatrao da je razumno otići na intervju s jednom od najutjecajnijih žena na svijetu, a propustiti pitati je o njezinu poslu, dovoljan je razlog da se nekoj drugoj mladoj nadi pruži prilika", dodala je.

Doran je objasnio da "nije bio potpuno svjestan toga da je dobio njezin album", koji je objavljen nekoliko tjedana nakon njegova putovanja u London. "Bio je to previd, koji nije bio namjeran. Ovo je najvažniji email koji sam ikada propustio", priznao je.

Daily Telegraph objavio je da ga je, nakon ekskluzivnog intervjua, Adele upitala što misli o njezinu dugoočekivanom četvrtom studijskom albumu. "Nisam ga poslušao", navodno je odgovorio Doran. Sony je imao pravo veta na ovaj intervju, kao i na snimku Adelina specijala s Oprah Winfrey.

Doran je rekao da je 'nekako' propustio e-mail tijekom slijetanja u London, ali poriče medijske navode da je Adele napustila intervju.

"Adele nije otišla. Zapravo, bila je sušta suprotnost. Ono što je trebalo trajati 20 minuta, trajalo je 29 minuta. Većina razgovora bila je o albumu. Rekao sam joj: 'Imao sam privilegiju čuti 'Easy on me', ali ne i ostale pjesme'", rekao je Doran, koji je dobio suspenziju u trajanju od dva tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. veljača 2023 14:31