POPUT PRINCEZE

Novinarka ukrala svu pozornost i postala viralni hit: ‘Ona je samo reporterka?!? Pa, pomela je sve te zvijezde tamo‘

Génesis Suero, TV novinarka koja je Met Galu pratila za Telemundo, preotela je show

Génesis Suero

 Instagram

Nisu samo slavne zvijezde te koje mogu zablistati na crvenom tepihu najprestižnijeg modnog događanja, Met Gale. Ponekad se i novinari koji prate događanja na crvenom tepihu također istaknu u odabranoj masi. To se barem dogodilo ove godine! Génesis Suero, TV novinarka koja je Met Galu pratila za Telemundo, preotela je show, a njezina modna kreacija postala je pravi viralni hit.

"Ona je samo TV reporterka??? Hej svi, ovdje imamo pravu 'Pepeljuga-situaciju', ova je djevojka upravo pokorila Met Galu", glasio je jedan od komentara na Twitteru.

"Kao netko s hiperfiksacijom na modu zlatnog doba: ona je prva osoba koja je razumjela zadatak", nadovezao se drugi korisnik Twittera.

Suero, koja je bila Miss New Yorka 2018., vodila je posebnu emisiju s crvenog tepiha Met Gale za Telemundo, a nije bila ni svjesna da je poznatim zvijezdama usput održala i pravu modnu lekciju. Zadivljujuća zlatna haljina s perlicama Lucie Rodriguez plijenila je svu pozornost i temu "Gilded Glamour" podignula na jednu posve novu razinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:40