JOŠ ŽIVE U ISTOJ KUĆI

O razvodu Harisa Džinovića kruže ružni tračevi: ‘Tabloidi Melinu spajaju s moćnim biznismenom, a njega...‘

Htjeli su sakriti razvod od javnosti i da svako živi kako želi. Djeca su im velika, razumiju situaciju i ne miješaju se, pišu portali

Melina Galic i Haris Dzinovic

 Tonci Plazibat/Cropix

Javnost je šokirala vijest kako se Melina (43) i Haris Džinović (72) razvode, pišu regionalni mediji. Navodi se da njihov donos već neko vrijeme ima probleme i da su ovu odluku donijeli kao najbolju za sebe i djecu. Pisalo se da se Haris već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je tamo s djecom.

Nakon te vijesti portali u regiji počeli su prenositi sve više detalja o njihovom prekidu odnosa. Naime, Kurir donosi kako imaju odvojen privatni, poslovni i emotivni život i izvori upućuju da oboje imaju druge partnere. Pišu kako Melina već neko vrijeme je u vezi s poznatim biznismenom koji gradi luksuzne zgrade, a glazbenik ima ‘kratke avanture s gradskim djevojkama‘.

image

Melina Galic i Haris Dzinovic

Tomislav Kristo/Cropix

Navode dalje kako su se dogovorili da imovinu rasporede tako što sva pripada Harisu, ali Melina je može koristiti dokle god želi. On živi u donjem dijelu kuće, a Melina s kćeri u gornjem dijelu.

"Željeli su sakriti razvod od javnosti i da svako živi kako želi. Djeca su im dovoljno velika, razumiju situaciju i ne miješaju se u odluke svojih roditelja. Melina ima svoju emotivnu priču, sretno je zaljubljena, ali to skriva. S druge strane Haris je oduvijek bio zavodnik i u društvu lijepih i atraktivnih žena, pa mu ni to što je u osmom desetljeću života nije problem. On je Melini jasno dao doznanja da nema namjeru iseliti se, niti da se imovina dijeli, a ona može uživati koliko god želi u toj kući koju su izgradili", govori izvor blizak paru za Kurir.

image

Melina Galic i Haris Dzinovic

Tonci Plazibat/Cropix

Haris i Melina odbili su komentirati ovu temu za srpske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 20:34