TKO DOLAZI?

Obama, Spielberg i Springsteen na večeri u Barceloni. Osoblje: ‘Popilo se, ali najmanje onaj koji je morao raditi..."

Na koncertu Brucea Springsteena Michelle Obama zapjevala je kao back vokal pjesmu "Glory Days"

 Barack Obama, Michelle Obama i Steven Spielberg

 Xavi Hurtado/Afp

Osoblje restorana u Barceloni zaprepastilo se, piše britanski The Guardian, kada se ispostavilo da je misteriozna rezervacija u zadnji tren bila za bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu, filmskog redatelja Stevena Spielberga i pjevača Brucea Springsteena.

image

Bruce Springsteen

Europa Press/Contactophoto/Profimedia/Europa Press/contactophoto/profimedia

Nakon večere u četvrtak navečer u restoranu Amar hotela Palace, trojac se fotografirao sa zaposlenicima. Sliku je na Instagramu objavio član osoblja Pol Perello uz natpis: "Zadovoljstva koja vam ovaj posao donosi!!"

Barack Obama i njegova supruga Michelle Obama, zajedno sa Spielbergom i njegovom suprugom Kate Capshaw, bili su u gradu na Springsteenovu koncertu u petak navečer na Estadi Olímpic Lluís Companys u Barceloni. Bivša prva dama Michelle Obama pridružila se Springsteenu kao backi vokal na koncertu u Barceloni. Video objavljen na Twitteru prikazuje Obamu kako svira i pjeva pjesmu "Glory Days" na pozornici sa Springsteenom i E Street Bandom. Navodno joj se pridružila i glumica Kate Capshaw, piše Rolling Stone.

Što se tiče spomenute večere, ona je bila održana nakon kasnog noćnog leta Obaminih za Barcelonu, javlja španjolska radio mreža Cadena SER. Amarov kuhar Rafa Zafra rekao je da je njihova rezervacija napravljena samo nekoliko sati unaprijed na preporuku slavnog španjolsko-američkog kuhara Joséa Andrésa.

"José Andrés me nazvao i rekao mi da je to vrlo važan stol, ali da ne govorimo ništa. I naravno, počeo sam istraživati i vidio da Obama dolazi, da Bruce ima koncert...", rekao je Zafra za Cadenu SER.

Grupa je došla umorna, dodao je Zafra, ali željna probati sve, uključujući kamenice, školjke i kavijar, a malo se i popilo..

"Onaj koji se najbolje ponašao bio je onaj koji je danas morao raditi", rekao je Zafra, misleći na Springsteenov koncert u petak navečer.

Na grupnoj fotografiji, Zafra je rekao: "Ljudi iz osiguranja su nam rekli da ih molimo da ih ne pitamo za fotografije, ali netom prije odlaska, Obama je ušao u kuhinju i rekao nam da je ovo bio jedan od njihovih najboljih obroka i ako mogu fotografirati sa cijelom ekipom." U petak su Barack i Michelle Obama, u društvu Spielberga i Capshaw, posjetili pregršt značajnih kulturnih znamenitosti Barcelone, izvijestili su lokalni mediji, uključujući Sagradu Familiu i Muzej Moco.

image

Barack and Michelle Obama

Emilio Utrabo/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Emilio Utrabo/mega/the Mega Agency/profimedia

Prema fotografijama i videosnimkama koje su podijelili španjolski mediji, Obamini su - okruženi jakim sigurnosnim postrojbama - šetali središtem Barcelone držeći se za ruke, povremeno mašući promatračima. Spielberg, Obamin dugogodišnji prijatelj, bio je stalni gost na događanjima i praznicima s bivšim predsjednikom. Tijekom mandata u Bijeloj kući, Obama je 2015. hvaljenom redatelju dodijelio Predsjedničku medalju slobode. Obama je prijatelj sa Springsteenom otkad ga je Boss podržao u kampanji tijekom predsjedničkih izbora 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:18