ISKRENE ČESTITKE!

OBITELJ BALDWIN DOBIT ĆE JOŠ JEDNOG ČLANA 'Zvuk ovog snažnog srca neizmjerno me usrećuje, osobito poslije gubitka koji smo doživjeli ovo proljeće'

 
Hilaria i Alec Baldwin
 Profimedia, AFP

Hilaria Baldwin (35) u srijedu je na Instagramu s pratiteljima podijelila sretnu vijest: suprug, glumac Alec Baldwin (61) i ona čekaju peto dijete. Instruktorica joge objavila je i video u kojemu se mogu čuti otkucaji srca njezine bebe.

- Ne želim se pretvarati i lagati da se osjećam dobro... Prvih nekoliko tjedana borila sam se s iscrpljenošću i mučninama, ali presretna sam - otkrila je Hilaria, koja je s holivudskom zvijezdom Alecom u braku od 2012. godine.

Par već ima kćer Carmen (6) te sinove Rafaela (4), Leonarda Angela Charlesa (3) i jednogodišnjeg Romea Alejandra Davida, a lijepa instruktorica joge saznala je da je u drugom stanju samo pet mjeseci nakon što je imala spontani pobačaj.

- Još je vrlo rano... Ali u meni raste mala osoba! Zvuk ovog snažnog srca neizmjerno me usrećuje, osobito poslije velikog gubitka koji smo Alec i ja doživjeli ovo proljeće - napisala je Hilaria na društvenoj mreži pa zatim objavila i prvi selfie s trudničkim trbuščićem.

- Nakon toliko beba, kad si trudna šest minuta, čini ti se kao da si trudna već šest mjeseci - našalila se glumčeva supruga ispod fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:52