U KOMI I KRITIČNO

Obitelj holivudske glumice nakon teške nesreće: ‘Nažalost, ne očekujemo da će preživjeti...‘

Glumičina je obitelj rekla da je se trenutno održava na životu kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa

Anna Heche

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Obitelj Anne Heche (53) rekla je da "ne očekuje da će glumica preživjeti" tešku prometnu nesreću koju je doživjela prošlog petka, javlja The Guardian.

Kako je prvotno prenio časopis People, Hecheina je obitelj rekla da je glumica pretrpjela "tešku anoksičnu ozljedu mozga" te da je se trenutno održava na životu kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa.

- Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njezin oporavak te liječnicima i medicinskim sestrama koji su se za nju brinuli - stoji u izjavi obitelji.

image

Prometna nesreća Anne Heche

Profimedia/

- Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti - rekla je glumičina obitelj.

Policija je u četvrtak rekla da istražuje je li Heche u trenutku kada je doživjela nesreću bila pod utjecajem supstanci koje ometaju normalno funkcioniranje čovjekova organizma.

Heche se prošlog petka automobilom zabila u jednokatnicu u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa. Automobil se zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje kroz koje je projurila te građevinu u koju je udarila.

Požar koji je izbio gasio se sat vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2022 18:24