POJAVILA SE U SHOWU

Obitelj Kardashian zakasnila je na reviju Victorije Beckham. Sada je otkriveno kako je reagirala

Beckham je pozvala obitelj Kardashian-Jenner na svoju reviju, a to što su kasnile posebno se nije svidjelo urednici Voguea Anni Wintour

Victoria Beckham

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Victoria Beckham pozvala je obitelj Kardashian-Jenner u Pariz na svoju modnu reviju u sklopu Tjedna mode. Poznaje obitelj od 2019., pa je bivša ‘spajsica‘ i modna dizajnerica Victoria (50) pozvala manekenku Kendall Jenner da zatvori njezinu reviju.

Peta sezona reality showa ‘Kardashians‘ otkriva kako su Kim Kardashian, njezina majka Kris Jenner i partner Corey Gamble zapeli u prometu na putu za reviju, zbog čega su kasnili 20 minuta. Na to je posebno negodovala dugogodišnja glavna urednica Voguea, Anna Wintour, koja je sjedila pored Victorijina supruga Davida Beckhama.

Ipak, nakon što je revija počela, svi su se smirili i Kendall je zatvorila reviju u crnom odijelu i crnim naočalama.

Činilo se da Victorija nije marila što su Kardashianke zakasnije na njezinu reviju, te ih je otišla pozdraviti nakon što je modni događaj završio.

"Osjećam da bi trebala nabaviti velike naočale", rekla je Victoria Kim, a Kim se složila.

"Došla sam podržati Victoriju, došla sam podržati Kendall, volim vidjeti svoju mamu...", rekla je Kim pa je pozirala za fotografije s modnom dizajnericom, a dramu oko kašnjenja ostavila je iza sebe.

Inače, Kim je dugo bila Victorijina obožavateljica jer je odrasla slušajući The Spice Girls, žensku grupu čija je Victoria bila članica. U jednoj sezoni ‘Kardashiansa‘, Kim je otkrila kako ju je Mel C jednom pitala da im uskoči.

"Pitali su me hoću li biti dio njihove grupe. To me pitala Mel C", rekla je Kim grupi prijatelja. Potom je objasnila o čemu se radi.

"Mel C je napisala knjigu, potpisala ju je unutra i poslala mi je. Napisala je da idu na turneju i da im treba Posh i hoću li ja biti Posh? Sigurna sam da se šalila, ali da sam mlađa, možda bih povjerovala", objasnila je Kim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 23:39