GLUMICA NA SUDU

Obitelj umirovljenika koji je tužio Gwyneth Paltrow: ‘I prije je bio emocionalni zlostavljač, lako frustriran i zapaljiv‘

Terry Sanderson (76) tužio je slavnu glumicu nakon nesreće na skijanju. Traži odštetu od 300 tisuća dolara za pretrpljene ozljede

Gwyneth Paltrow 

 Rick Bowmer/POOL/AFP

Na drugom danu suđenja u građanskoj parnici između Gwyneth Paltrow i Terryja Sandersona, piše britanski The Mirror, moglo se čuti od svjedoka kako je umirovljeni optometrist i prije incidenta 2016. bio poznat kao emocionalno zlostavljač koji lako plane i razljuti se. Naime, Sanderson je tužio slavnu glumicu nakon nesreće na skijanju, tražeći odštetu od 300 tisuća američkih dolara za "ozljedu mozga, četiri slomljena rebra i druge ozbiljne ozljede". Paltrow je u međuvremenu podnijela protutužbu, u kojoj traži naknadu pravnih troškova i odštetu od jednog dolara.

image

Terry Sanderson

Rick Bowmer/POOL/AFP

Odvjetnici glumice nominirane za Oscara, jučer su tako pročitali iskaz koji je dala kći Terryja Sandersona, Jenny Sanderson, tijekom unakrsnog ispitivanja svjedoka dr. Wendella Gibbyja.

Radiolog je ranije posvjedočio da je Sanderson (76) imao zategnut odnos sa svojom obitelji nakon nesreće u odmaralištu Deer Valley u Park Cityju.

Zato je tijekom unakrsnog ispitivanja, odvjetnik James Egan upitao je li dr. Gibby upoznat s tvrdnjama iz iskaza gospođe Sanderson, u kojima ona svog oca opisuje kao dominantnu osobu koja se lako frustrira. U svom svjedočenju tvrdila je da se nije osjećala voljenom od svog oca prije nego što je opisala kako je verbalno zlostavljao nju i njenu majku. Također je ispričala kako s ocem nije imala vezu 13 godina.

Dr. Gibby je rekao kako se ne može sjetiti svih detalja iskaza, ali je rekao da zna kako je Sanderson bio ljut na čovjeka za kojeg se tvrdi da ima aferu s njegovom ženom. Tvrdilo se da je Sanderson udario drugog čovjeka, ali dr. Gibby je rekao da misli da je takvo ponašanje "netipično" za tužitelja, ostajući pri stavu da se odnos Sandersona s njegovom obitelji samo pogoršao nakon nesreće.

Također je rekao da ozljede koje je zadobio Sanderson vjerojatno nisu nastale tako što se on zabio u nju. Očekuje se da će suđenje trajati do osam dana i smatra se da će Paltrow biti pozvana da svjedoči.

Prvog dana suđenja, Lawrence Buhler, koji zastupa Terryja Sandersona, nazvao je ponašanje gospođe Paltrow u vrijeme incidenta "nepromišljenim".

Počeo je: "Dame i gospodo... rastreseni skijaši uzrokuju nesreće, optužena Gwyneth Paltrow je znala da je gledanje u planinu i u stranu dok se spušta niz planinu opasno. Gledala je negdje drugdje naslijepo skijajući niz planinu. To je bilo nepromišljeno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:03