TRAVIS SCOTT

Obitelji poginulih na Astroworldu: ‘Ne želimo pomoć nekog tko je doprinio smrti našeg sina‘

Jedna od upletenih obitelji naziva njegov pokušaj pomoći ‘šamarom u lice‘.

Prizor s Astroworld festivala.

 Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia

Reper Travis Scott je ponudio platiti troškove pokopa za osobe poginule tijekom njegovog koncerta na Astroworld festivalu koji se održao prošli mjesec. TMZ je razgovarao s odvjetnicima koji zastupaju obitelji preminulog 14-godišnjaka Johna Hilgerta i 27-godišnjaka Danisha Baiga.

Naime, obitelji su odlučile odbiti Scottovu ponudu, a jedna od upletenih obitelji naziva njegov pokušaj pomoći "šamarom u lice".

- Primili smo pisanu ponudu Scottovog odvjetnika Dana Petrocellija u kojoj tvrdi da će platiti 7.500 dolara troškova pogreba. Moji su klijenti ponudu odbili - rekao je Michael Lyons, odvjetnik obitelji Baig.

Navodno, obitelj Baig ne želi Travisa Scotta "ni blizu" pokopa njihovog sina.

- Kada roditelj mora pokopati svoje dijete, ljudi koji su doprinijeli i sudjelovali u tom tragičnom događaju ih ne zanimaju - tvrdi odvjetnik Lyons.

Odvjetnička tvrtka Mithoff, koja zastupa Hilgertovu obitelj u sličnoj tužbi protiv Travisa, također je odbila novčanu pomoć.

TMZ navodi da se odvjetnik Lyons i obitelj Danisha Baiga nadaju "zakonodavnoj reformi" koja bi spriječila da se slični događaji ponovno odviju.

Obitelj preminulog 9-ogodišnjaka, Ezre Blounta, također je odbila Travisovu ponudu za troškove pokopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:38