DRAMA SE NASTAVLJA

Obiteljski hladni rat Beckhamovih i Peltzovih: Svekrva i snaha na ‘ratnoj nozi‘, a Victorijini potezi šokirali su sve

‘Nicola je usred vjenčanja odjurila sa sestrom i mamom, plakala je‘ - otkriva izvor blizak obitelji Peltz

Nicola Peltz i Victoria Beckham

 Profimedia

Odnosi između obitelji superzvijezda Beckhamovih i obitelji milijardera Peltzovih postali su prilično hladni otkako su se Brooklyn i Nicola vjenčali u travnju, otkrili su obiteljski izvori za Daily Mail.

Obiteljski ‘hladni rat‘ počeo je kada su se Nicola Peltz i Victoria Beckham sukobile oko njezine vjenčanice, a zvijezda ‘Transformera‘ optužila je svoju novu svekrvu da je ukrala svu pozornost na njezinu vjenčanju. Beckhamovi su navodno odbili platiti Brooklynovu američku zelenu kartu, tvrdi izvor, a nekadašnja ‘Spajsica‘ odbila je svog sina i snahu za svoju novu reviju na Pariškom tjednu mode.

Iako su novopečeni kuhar i glumica sretni i vise jedno po drugome, između njihove dvije obitelji kuhaju se nevolje.

Izvor koji dobro poznaje Nicolu rekao je da je drama započela oko njezina vjenčanja s Brooklynom u Palm Beachu. Victoria Beckham trebala je dizajnirati njezinu vjenčanicu, no na kraju je Nicola ipak nosila Valentinovu kreaciju. U kasnijem intervjuu Nicola je inzistirala na tome da nije odustala od Victorijine ponude kako bi omalovažila svoju novu svekrvu.

"Namjeravala sam nositi njezinu vjenčanicu i stvarno sam to željela, a onda je nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu", rekla je Nicola za Variety prošlog mjeseca.

Međutim, jedan bolje upućeni izvor tvrdi da Nicola ‘nikada nije namjeravala nositi haljinu Victorije Beckham‘ na svom vjenčanju.

"Uvijek joj je govorila da joj može nešto dizajnirati. Ali nikada nije planirala to staviti na sebe. Ona zapravo ima mnoštvo talentiranih dizajnera za svoje prijatelje. To vam je kao kad imate nekog člana obitelji koji vam govori kako baš on radi najbolje mesne okruglice, a vi zapravo mrzite mesne okruglice, ali mu dopustite da vam ih skuha. E to se dogodilo i njima dvjema. Ona nikada, ali baš nikada nije planirala nositi vjenčanicu s njezinim potpisom", otkrio je izvor.

image

Victoria Beckham i Nicola Peltz

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Drugi izvor koji je također upoznat s kontroverzom oko vjenčanice izjavio je da vjeruje kako je Nicola zaista razmišljala o tome da nosi dizajn svoje svekrve, ali ju je ova ‘ostavila na cjedilu u posljednjem trenutku‘.

"Valentino je bio zabrinut da neće imati dovoljno vremena za izradu vjenčanice jer je Victorija nije rekla Peltzovima da njezin atelje ne može izraditi haljinu za Nicolu sve do posljednjeg trenutka", dodao je drugi izvor.

Kao da to nije bilo dovoljno za nesretnu Nicolu, nakon drame s vjenčanicom na pozornicu je stao Marc Anthony, dobar prijatelj Davida i Victorije Beckham, koji je održao blistavi govor na vjenčanju Brooklyna i Nicole - a u njemu je govorio samo o Victoriji.

"Bila je to oda Victoriji i tome koliko je ona sjajna. Nicola voli biti u središtu pozornosti, osobito na dan svog vjenčanja. To ju je stvarno, stvarno iznerviralo", otkrio je izvor.

"Odjurila je usred svadbenog slavlja sa svojom sestrom Brittany i njihovom mamom, plakala je", dodao je.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

I drugi su se složili s time da je Nicola bila uznemirena na svom vjenčanju. Navodno je bivša ‘Posh Spajsica‘ ukrala pozornost i tijekom prvog plesa. Naime, mladenci su za prvi ples odabrali Marc Anthonyjevu pjesmu ‘You Sang To Me‘. Marc ih je pitao da odaberu neku pjesmu koja im je najdraža, a oni su odabrali tu. Nicola je napustila prostoriju jer su ona i Brooklyn mislili kako će Marc predstaviti njih i njihov poseban prvi ples koji su planirali otplesati na tu pjesmu. No bez ikakvog upozorenja i na zahtjev Victorije Beckham, Marc je najavio ples majke i sina i to baš na tu istu pjesmu. I većini gostiju je to bilo čudno. Mladencima je bilo neugodno jer su smatrali da će to biti njihov poseban trenutak", raspričao se izvor za Daily Mail.

Izvor blizak obitelji Peltz potvrdio je da je ta ‘krađa‘ pjesme jako uzrujala Nicolu.

"Brooklyn i Nicola znali su da je Marc Anthony blizak s Beckhamovima i da će lijepo govoriti o njima u svom govoru. Ali da je Nicola znala da će doći do ovoga, njezin otac ne bi platio njegov nastup", dodao je izvor.

U cijeloj toj priči Brooklyn se osjeća kao da se nalazi ‘između dvije vatre‘ te pokušava biti blizak sa svima.

"Brooklyn se osjeća stvarno loše jer njegovu mamu baš boli briga. Ona smatra da je Nicola razmažena. A on se osjeća odgovornim. On živi na imanju Peltzovih i njih dvoje žive od novca njezina oca. A onda je još i Nicola bila potpuno izbezumljena i uznemirena na dan njihova vjenčanja, a za to su bili krivi njegovi roditelji", otkrio je izvor i dodao da Nelson Peltz plaća Brooklynovu vizu za Ameriku i sve druge troškove.

Izvori su otkrili i da je Nicolin otac jednog poslijepodneva posjetio kćer i zeta u njihovoj vili, a Brooklyn je tada još uvijek bio u pidžami.

"Bio je malo oštar prema Brooklynu. Moglo bi se reći da ga je raspi***. Pitao ga je: ‘Pa, Brooklyne, što si danas radio? Jesi li kontaktirao svog odvjetnika? Tvoj me odvjetnik ispitivao za papire. Samo trebaš podignuti slušalicu, ja ionako plaćam sve ostalo.‘ Nicky mu je tada rekla da prestane i ostavi Brooklyna na miru", rekao je upućeni izvor.

Drugi izvor blizak obitelji Peltz rekao je pak za Daily Mail da je Nelsonu zet ‘iznimno drag‘ i da ga ‘tretira kao svoga sina‘. No, čini se da je velikodušnost njezine obitelj malo splasnula nakon drame koju su prouzrokovali Beckhamovi.

"Nicky i Brooklyn vrlo su slični jer su oboje odrasli u velikoj obitelji koja se cijelo vrijeme petljala u sve njihove poslove. Oduvijek sam bio svjestan toga da će se Brooklyn morati odvojiti od svoje obitelji jer tako je to kad postaneš dijelom obitelji Peltz. Dođe do tog trenutka u životu kad morate napustiti svoju vlastitu obitelj. Oni se ponašaju kao da ništa nije postojalo prije nego što ste upoznali njih. Nekako vas uvuku u to", rekao je izvor.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Rodin Eckenroth/Afp

No, ni to nije sve! Prema riječima drugog obiteljskog prijatelja, Brooklyn i Nicola osjećali su se izostavljeno kad su shvatili da Victoria vodi reviju na Tjednu mode u Parizu, a da im to nije ni rekla, već su za to saznali iz časopisa.

"Victoria nije nazvala Brooklyna i rekla mu - hej, imam reviju, voljela bih da dođete. Oni su to saznali iz Women‘s Wear Daily časopisa. Nicola i Brooklyn do sada su posjećivali svaki Pariški tjedan mode otkako su u vezi. Victoria zna da će Nicola biti tamo. Zna da će njezin sin biti tamo. Sve njezine revije uvijek su bile obiteljska stvar. Nicola i Brooklyn ostali su iznenađeni time što im nije javila i nisu to očekivali", dodao je izvor.

Ljudi bliski Nicoli Peltz smatraju da je Victoria povukla takav potez zato što je bila zabrinuta da će sva pozornost biti usmjerena na njezina sina i njegovu suprugu te da će joj oni ‘ukrasti show‘.

Međutim, ovaj izvor blizak obitelji Peltz također je ublažio tvrdnje o velikom sukobu dviju obitelji. "Vjenčanje je bilo skroz normalno. Zato je ovo iznenađujuće", rekao je i dodao da ni svekrvi ni snahi drama s vjenčanicom zapravo nikada nije predstavljala problem.

"Bilo je lijepo od Nicole što je pitala Victoriju i što je željela da to bude obiteljska stvar. A onda je Victoria rekla: ‘Slušaj, želim da imaš vjenčanicu kakvu ti želiš. A to nije nešto što ja mogu napraviti‘", otkrio je izvor.

Obitelji Beckham i Peltz još se nisu službeno oglasili u vezi ovog pitanja, no nema sumnje da njihovi obožavatelji s nestrpljenjem očekuju daljnji razvoj događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:10