IZGUBIO BITKU S RAKOM

Objava slavne oskarovke slama srce: ‘Oplakujemo našeg sina, ali smo sretni što smo dobili priliku poznavati ga‘

‘Inspirirani smo životom našeg sina i posinka, Ria Hackforda‘ - poručio je shrvani slavni par u službenoj izjavi

Helen Mirren i Taylor Hackford

 Profimedia

Oskarovka Helen Mirren progovorila je o tome kako joj se slomilo srce zbog smrti njezina posinka Ria Hackforda, koji je izgubio bitku s karcinomom.

76-godišnja glumica i njezin suprug Taylor Hackford objavili su službeno priopćenje nakon Riove smrti koja se dogodila prošlog tjedna.

U izjavi koju su podijelili s magazinom People, slavni par, koji je u braku od 1997., kaže da su "oboje inspirirani životom njihova sina i posinka, Ria Hackforda, te su ostali slomljena srca zbog njegova gubitka."

“Njegov nam je život pokazao kako živjeti velikodušno i zajedništvo”, poručili su. "Podijelio je svoj životni put s mnogima koji ga sada oplakuju, a u isto vrijeme slave što su dobili to bogatstvo da su ga poznavali."

image

Helen Mirren i Rio Hackford

John Sciulli/Getty Images/Profimedia

Glumac poznat po ulogama u filmovima 'The Mandalorian', 'Treme' i 'American Crime Story', preminuo je u četvrtak u Huntington Beachu u Kaliforniji, otkrio je njegov brat Alex Hackford za Variety. Imao je 51 godinu.

"Rio je umro od očnog melanoma, vrlo agresivnog i rijetkog oblika raka", otkrivaju Taylor (77) i Mirren (76) u svojoj izjavi. "Molili bismo sve koji ovo čitaju da barem jednom godišnje testiraju svoje oči, jer bi to moglo spasiti njihove najmilije od ovog oblika raka."

Mnoge poznate osobe oprostile su se od svog kolege glumca, a među njima su bili i Josh Homme iz Queens of the Stone Age, Renee Zellweger, Vince Vaughn i drugi.

"Rio... titan dobrote, ljubavi, stila, hrabrosti. Bio je tako cool. Legenda", poručila je Zellweger, dok je Vaugn, koji je s Riom glumio u nekoliko filmova, uključujući filmove "Fred Claus" (2007.) i "Swingers" (1996.) rekao da je bio "vjeran i duhovit". "Rio je bio najbolji ikad. Takvi se samo jednom rađaju", poručio je Vaugn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:53