DREW NA METI

OBJAVLJEN NIKAD ČUDNIJI ČLANAK O HOLIVUDSKOJ ZVIJEZDI Prepun grešaka i sumnjivih citata. Izdavač priznao: 'Da, ustvari nam nikada nije dala intervju'

 
Drew Barrymore
 Andrew Kelly / REUTERS

Američka glumica i producentica Drew Barrymore (43) zvijezda je od svoje šest godine kada se pojavila u filmu "ET" američkog redatelja Stevena Spielberga.

Kao netko tko je već više od 30 godina u industriji zabave, o Barrymore je napisano sijaset članak, no niti jedan od njih nije poput onog koji se pojavio u časopisu Horus zrakoplovne tvrtke EgyptAir.

BBC piše da je članak uočio novinar Adam Baron, inače stručnjak za Jemen, te da je prepun gramatičkih grešaka i sumnjivih citata. Baron je fotografije krajnje neobičnog članka objavio na svojem Twitter profilu gdje je vrlo brzo postao viralna senzacija.

Članak počinje sramoćenjem glumice zbog njezinih ljubavnih veza. "Unatoč tome što je tijekom svog života u vezama bila nestabilna, unatoč nekoliko neuspješnih brakova i unatoč zauzetom životu slavne osobe koji je nekoliko godina dominirao njezinim životom, lijepa američka holivudska glumica Drew Barrymore je nedavno odlučila uzeti neograničeni godišnji odmor kako bi odigrala svoju najvažniju ulogu, onu majke", piše u članku.

Čitatelji su osim ovih u najmanju ruku dvojbenih tvrdnji primijetili i da glumičine izjave zvuče sumnjivo. "Ne slijedim određene metode odgajanja svojih kćeri i ne konzultiram se sa psiholozima... Usredotočujem se na njegovanje njihovih umova i malih tijela", navodno je rekla glumica.

"Nisam mogla odoljeti izvođenju najvažnije uloge u život - bivanja majkom - u kojoj ću nadam se biti savjesna", također govori glumica.

Najviše je čitatelje zasmetao navodni citat o gubitku tjelesne težine nakon trudnoće. "Osjećam se preplavljeno kada mi netko kaže da sam povratila svoju figuru i da sam uspjela izgubiti višak kilograma", stoji u citatu. "Međutim, ovo je odlična prilika da potaknem svaku ženu koja je pretila da radi na povratku svoje ljepote i tijela, osobito zato što to nije toliko teško koliko se misli. Sve ovisi o predanosti i slijeđenju prikladne dijete pod paskom liječnika."

Američki internetski portal BuzzFeed kontaktirao je glumičine predstavnike kako bi provjerio je li glumica stvarno rekla to što piše u članku, međutim oni su rekli da Barrymore nije sudjelovala u intervjuu. Rekli su da je potpisana novinarka Aida Tekla članak napisala na temelju izjava s konferencije za medije.

"Tehnički, Drew nije dala intervju časopisu EgyptAir već je novinarka koja je članica Društva stranih novinara koji prate Hollywood (HFPA) poslala članak EgyptAiru, i to se dogodilo", stoji u izjavi predstavnika glumice.

Zrakoplovna tvrtka je stala u obranu članka. "Ovo je profesionalni intervju za časopis koji je vodila doktorica Aida Tekla, bivša predsjednica HFPA-e i jedna od glasačica za nagradu Zlatni Globus", napisali su iz EgyptAira na Twitteru.

Autorica intervjua nije komentirala intervju i sumnje da je lažiran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:19