BLACK PANTHER

Objavljen trailer novog filma, uskoro se vraćamo u Wakandu: ‘Chadwick je možda otišao, no T‘Challa nije zaboravljen‘

Trailer za film ‘Black Panther: Wakanda Forever‘ objavljen je tijekom Comic-Cona u San Diegu

Black Panther: Wakanda Forever

 Screenshot Youtube

Dvominutni trailer nadolazećeg filma ‘Black Panther: Wakanda Forever‘ prikazuje nam što nas čeka u nastavku bez filmske zvijezde Chadwicka Bosemana, koji je preminuo nakon borbe s rakom 2020., u dobi od 43 godine.

Trailer je objavljen tijekom Comic-Cona u San Diegu, a jedno je jasno, Boseman je možda otišao, no njegov lik T‘Challa nije zaboravljen.

image

Glumci filma ‘Black Panther‘: Lupita Nyong‘o, Letitia Wright, Danai Gurira, Florence Kasumba i Winston Duke

Chris Delmas/Afp

Usred tuge koja prožima trailer, također postoje nada, rađanje novoga života, doslovno, te pogled na budućnost.

"Ja sam kraljica najmoćnije nacije na svijetu, a moja cijela obitelj je preminula. Nisam li sve dala?" kaže Ramonda, koju glumi Angela Bassett, u objavljenom traileru filma, koji u kina stiže 11. studenog, prenosi CNN.

Također je najavljeno više detalja o rasporedu za takozvanu petu fazu Marvelova kinematografskoga svemira. Studio je objavio da će tako ‘Captain America: New World Order‘, biti u kinima od 3. svibnja 2024., a film ‘Thunderbolts‘u kina stiže 26. srpnja 2024.

Što se tiče televizije, Marvel je predstavio novi serijal ‘Daredevil: Born Again‘, gdje glume Charlie Cox i Vincent D‘Onofrio, ponavljajući svoje uloge iz Netflixove serije koja se emitirala tri sezone. Počinje u proljeće 2024.

Također je najavljen i ‘Agatha: Coven of Chaos‘ za zimu 2023.; ‘Ironheart‘ za jesen 2023. te ‘Echo‘ za ljeto 2023. Svi TV projekti uključeni su u petu fazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:33