JOŠ NIJE SLUŽBENO

Objavljene su fotografije s tajnog vjenčanja slavnog para: ‘Praksa čini savršenstvo‘

Par planira raskošnu svadbenu ceremoniju, a Kourtney Kardashian predvodi u pripremama

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Instagram

Reality zvijezda Kourtney Kardashian na svom je Instagramu podijelila fotografije s tajnog vjenčanja s Travisom Barkerom u Las Vegasu. Također je razjasnila njegovu pozadinu i činjenicu da još nisu u zakonskom braku.

"Jednom davno u vrlo dalekoj zemlji (Las Vegas) u dva sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njezin zgodni kralj upustili su se u avanturu odlaska u jedinu otvorenu kapelicu s Elvisom Presleyjem i vjenčali se (bez dozvole za brak). Praksa čini savršenstvo", napisala je Kourtney u opisu.

Na fotografijama su Kourtney i Travis u crnim kožnim jaknama i istim sunčanim naočalama, dok ona u rukama drži buket crvenih ruža.

Zatim je Travis kasnije podijelio snimku Kourtney kako se valja po podu pred oltarom dok joj je s osmijehom na licu pokušavao pomoći.

Vlasnik kapelice otkrio je da se par, vrijedan ukupno 115 milijuna dolara, odlučio za paket srednjeg ranga, koji je koštao povoljnih 199 dolara.

Izvori su za TMZ rekli da Kardashian i Barker planiraju kasnije održati raskošniju ceremoniju vjenčanja s bliskim prijateljima i obitelji. "Kourtney i Travis traže datume u proljeće i ljeto za svoje vjenčanje", rekao je izvor. "Žele da njihovo vjenčanje govori u ime oba njihova stila, kombinaciju nečega seksi i elegancije, a Kourtney predvodi u planiranju ceremonije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:55