‘OVDJE ME VOLE‘

Oborila rekord Arene: Aleksandra Prijović prodala više od 3000 karata u samo 24 sata!

Svjetska produkcija koja prati poznatu pjevačicu dodatno će upotpuniti doživljaj u zagrebačkoj Areni

Aleksandra Prijović

 Extra Fm/

Ekskluzivno na frekvencijama Extra FM- a, Aleksandra Prijović najavila je veliku regionalnu turneju "Od istoka do zapada" i obradovala fanove otkrivši datum koncerta u Zagrebu.

- 1.12. nastupam u zagrebačkoj Areni. Trudna sam bila na Extra koncertu godine kada je pjevao Saša Matić, mene su tako dočekali ovdje kada me Sale najavio da sam skoro pala u nesvijest kada sam izašla! Imam taj snimak negdje u telefonu - ranije je izjavila Prijović za Extra FM.

image

Aleksandra Prijović i Dorina Duplančić

Extra Fm/

U samo 24 sata od najave kocerta prodano je više od 3 tisuće ulaznica, što do sada nikome njezinih godina nije uspjelo. Aleksandra Prijović definitivno je opravdala status najtraženije mlade zvijezde u regiji i postala rekorderka u prodaji karata u Areni. Dvadesetsedmogodišnja Prijović svojoj vjernoj publici u zagrebačkoj Areni obećala je noć za pamćenje.

- Znam kako će biti! Znam koliko me ljudi ovdje vole, znam koliko poruka podrške dobivam, jako se radujem. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude noć za pamćenje - izjavila je.

U razgovoru s voditeljicom Dorinom Duplančić, Aleksandra se pohvalila da kraju privodi novi album koji će se zasigurno naći na repertoaru u Areni. Na njemu će biti 8 novih pjesama, od kojih je pola napisao suprug Filip Živojinović, a spotovi se snimaju čak u Portugalu, otkrila je Aleksandra slušateljima Extra FM-a.

image

Aleksandra Prijović

Extra Fm/

Osim u Zagrebu, dio velike turneje su Sarajevo i Beograd u kojem je u samo tjedan dana od objave koncerta prodano više od 14 tisuća karata, što ne čudi jer se za njezine koncerte uvijek traži karta više.

Svjetska produkcija koja prati Aleksandru Prijović dodatno će upotpuniti doživljaj u zagrebačkoj Areni, a svoje mjesto za najbolji koncert u regiji osigurajte na vrijeme. Karte su od danas u prodaji i možete ih kupiti putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 13:59