ŽIVAHNE GRIMASE

Obožavatelji Emilije Clarke umiru od smijeha njezinim obrvama: ‘Ovdje sam samo zbog toga, pa one vode vlastiti život‘

Glumica najpoznatija po hit seriji ‘Igra prijestolja‘ progovorila je o tome koliko je bila prestrašena snimati scenu seksa u seriji

Emilia Clarke

 Ja/Everett/Profimedia/Ja/everett/profimedia

Holivudska glumica Emilia Clarke (36) mnogima je postala prepoznatljiva po svojim poprilično živahnim izrazima lica tijekom intervjua, a posebno po svojim obrvama.

Obožavatelji su to najviše primijetili u njezinom nedavnom razgovoru za Variety na Sundance Film Festivalu nakon što su krenuli masovni komentari po društvenim mrežama.

“Njezine obrve imaju vlastiti život”, “Ovdje sam samo zbog obrva”, “Mora da je bilo jako teško kontrolirati njezine obrve u Igri prijestolja”, šalili su se korisnici Twittera.

Tijekom razgovora, objasnila je da neće gledati spin-off “Igre prijestolja”, seriju “House of The Dragon”.

- To je kao da netko kaže: “Želiš li ići na školsko okupljanje gdje nema ljudi iz tvoje godine?” Izbjegavam to”, priznala je.

Clarke je glumila Daenerys Targaryen u hit seriji „Igra prijestolja” te priznala da je bila izrazito prestrašena scene seksa kada je saznala da će ju morati odglumiti.

U to vrijeme je imala samo 23 godine, bila je tek završila dramsku školu, nikada prije nije bila na filmskom setu tako da joj nije bilo nimalo ugodno skinuti se pred cijelom filmskom ekipom.

U podcastu „Armchair Expert” voditelja Daxa Sheparda glumica je 2019. rekla: „Prihvatila sam posao, a onda su mi poslali scenarije. Pročitala sam i pomislila: „Aha, tu je kvaka!” Ali došla sam tek iz dramske škole i pristupila sam tome kao poslu. Ako je to u scenariju, onda je to očito potrebno.”

Međutim, zahvalila se glumcu Jasonu Momoi s kojim je trebala odigrati scenu što je snimanje učinio puno lakšim.

Glumčev lik Khal Drogo silovao ju je tijekom njihove prve bračne noći, no Clarke je istaknula koliko se sretnom osjećala zbog toga kako se on nosio sa scenom.

- Tek sada shvaćam koliko sam imala sreće s tim, jer je to moglo ići na mnogo, mnogo, mnogo različitih načina, rekla je.

- Uvijek je govorio: „Možemo li joj nabaviti ogrtač? Drhti!” Bio je tako ljubazan i pažljiv i brinuo se o meni kao ljudskom biću, zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:42