NIJE IM SJELO...

Obožavatelji Harryja Stylesa ne mogu preći preko njegovog novog imidža: ‘Doslovno se tresem, izbrišite ovo‘

Iako su pored fotografije Stylesa s izbrijanom glavom isključeni komentari, to nije spriječilo fanove da podivljaju zbog potvrde da je sada ćelav

Harry Styles s Taylor Russell

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Novi izgled Harryja Stylesa nije najbolje sjeo njegovim obožavateljima. U srijedu je tako 29-godišnji pjevač pobliže pokazao svoju novu frizuru, a njegov kozmetički brend Pleasing objavio je na Instagramu fotografiju svježe ošišanog, odnosno izbrijanog izgleda.

"Naš osnivač, Harry Styles, nazdravlja lansiranju Pleasing Fragrance s prijateljima u Londonu. Studeni 2023.", stoji u naslovu, a komentari su odmah isključeni. No, to nije spriječilo obožavatelje da podivljaju zbog potvrde i krupnog plana ćelave preobrazbe britanske zvijezde.

"Doslovno se tresem, molim vas, izbrišite ovo", tvitala je jedna osoba. "Homie izgleda kao da mu je mjesto u filmu brzih i žestokih", napisao je drugi. Treći je zahtijevao da se "odbrije", dok se četvrti našalio da je Stylesov Pleasing džemper "napravljen od dlaka koje je obrijao".

Bilo je i onih koji su podržali novi imidž, a jedan je obožavatelj napisao: "Jučer je izgledao kao dijete, a danas je ujak, vau". "Izgleda potpuno drugačije, ali super", diplomatski je tvitao drugi.

Zvijezda je prvi put izazvala šok kada su obožavatelji na kratko ugledali njegovu obrijanu glavu na koncertu grupe U2 na kojem je prošlog tjedna bio s djevojkom Taylor Russell. Iako su obožavatelji razočarani viješću, Stylesovo brijanje moglo bi biti samo privremena promjena prije njegova 30. rođendana u veljači. Bivši član One Directiona isprobavao je mnoge duljine tijekom godina, od kovrča koje sežu do ramena pa do kratkih i opuštenih pramenova.

image

Harry Styles

Vevo/harry Styles/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Obožavatelji Taylor Swift čak sumnjaju da je spomenula Stylesovu kosu koja se neprestano mijenja u svojoj pjesmi "1989 (Taylor‘s Version)" "Now That We Don‘t Talk", koja uključuje stihove poput "Puštaš dugu kosu" i "Izvana izgleda kao da pokušavaš živjeti dalje".

A možda je glazbenik samo poželio u novu godinu ući s novim izgledom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:11