NEZADOVOLJNI

Obožavatelji ljutiti na Aleksandru Prijović, povela se žestoka rasprava: ‘Svi smo kartu platili jednako!‘

Neki obožavatelji nezadovoljni su izborom gostiju prvog dana i trajanjem tog koncerta

Aleksandra Prijović na trećem koncertu u Areni 3. 12. 2023.

 Vanesa Pandzic/Cropix

Srpska folk senzacija Aleksandra Prijović večeras održava peti koncert u Areni Zagreb, a nakon četvrte večeri, u ponedjeljak, na društvenim mrežama povela se žustra rasprava.

„Kako smo se ludo proveli sinoć! Zagreb u srcu. Četiri od pet“, napisala je pjevačica uz video koji je objavila nakon koncerta, a na kojem s publikom pjeva hit Tajči „Hajde da ludujemo“.

U komentarima tog videa oglasili su se nezadovoljni obožavatelji. Naime, mnogima na društvenim mrežama smeta što je, po njihovu mišljenju, četvrti koncert imao „najjača“ gostujuća imena. Na njemu su pjevali Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga i Lepa Brena.

image

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga na četvrtom koncertu

Ranko Suvar/Cropix

Također, treći i četvrti koncert Prijović je debelo produžila nakon predviđena 2 i pol sata. Na trećem se izula iz štikli pa nastavila spontano pjevati ono što i nije u programu koncerta, priznala je publici.

‘Nije fer prema publici prvog koncerta‘

„Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najvjerniji koji te stvarno vole i slušaju, i to pola godine prije koncerta. Jučer u ponoć je koncert još uvijek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vrijeme bili ili doma ili na putu do doma. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspjeh i svaka čast na pet rasprodanih arena, ali nije ispalo korektno“, glasio je komentar jedne obožavateljice.

image

Aleksandra Prijović na četvrtom koncertu u Areni Zagreb

Ranko Suvar/Cropix

„Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu“, komentirala je druga obožavateljica.

„Svaka čast na ogromnom uspjehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako, kao što si obećala prije početka turneje, da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti biti jednaki. Pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvijezde, već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima. Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte.“

‘Valjda ste došli zbog Aleksandre, a ne zbog gostiju?‘

Dok su neki negodovali, drugi su branili pjevačicu i postavljali pitanje zar nisu fanovi kupili koncert zbog Aleksandre, a ne zbog gostiju.

„Dragi ljudi čemu prepucavanja? Pa logično je da je prva noć bila malo mirnija, prvi je put u Zagreb Areni i nije znala sto očekivati od publike. Naravno da se s vremenom opustila i da je svaki sljedeći koncert bio bolji. A što se gostiju tiče, to bi trebalo biti nevažno, pa valjda smo karte kupili zbog nje. Ne pašu ni meni gosti s 3. koncerta, ali mi je svejedno sam koncert bio jedan od najboljih u životu. Dajte malo više ljubavi, Aleks je to zaslužila, nemojte joj kvariti veselje. Dala je cijelu sebe u ovaj projekt i zaslužuje da joj se tako i vrati“, glasio je jedan od komentara.

image

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Vanesa Pandzic/Cropix

„Svaki koncert je bio vrh, dala je sve od sebe, a vi ‘vjerni fanovi‘ koji ju sad pljujete jer je 4. koncert bio najbolji do sada, ili jer su gosti iznenađenja bili bolji nego na prijašnjim koncertima, sjetite se da ste na taj isti koncert došli zbog nje i njenih pjesama koje je ona otpjevala savršeno. I s njene strane atmosfera na svim koncertima je bila ista“, bili su puni podrške neki fanovi.

image

Aleksandra Prijović na svom drugom koncertu u Areni

Vanesa Pandzic/Cropix

Podsjećamo, večeras je pred Aleksandrom njezin posljednji, peti, koncert u Areni Zagreb u nizu u sklopu turneje „Od istoka do zapada“. Na prvom koncertu gosti su joj bili Željko Samardžić, Aco Pejović i Dejan Kostić, na drugom je ugostila Bojana Vaskovića iz Lexingtona i Milicu Todorović, na trećem Teu Tairović i MC Stojana. Na četvrtom koncertu pjevali su već spomenuti Matić, Bekvalac, Rozga i Lepa Brena, a koga će dovesti večeras, nagađanja na društvenim mrežama ne prestaju…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 16:09