DOBRA GENETIKA ILI?

Obožavatelji šokirani izgledom slavne pjevačice u 54. godini: ‘Ona ili ne stari ili se zamrznula‘

Gwen Stefani svoj mladolik izgled pripisuje ‘zaljubljivanju‘, njezi kože i dosljednoj beauty rutini

Gwen Stefani

 Gp/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Obožavatelji američke pjevačice Gwen Stefani šokirali su se kada su saznali da je ona nedavno napunila 53 godine, a i dalje izgleda izrazito mladoliko.

- Gwen Stefani ili ne stari ili se zamrznula, napisao je jedan korisnik Twittera.

- Molim vas, pustite me da starim kao Gwen Stefani, našalio se drugi.

- Voljela bih imati genetiku kao ona, priznala je jedna korisnica.

image

Gwen Stefani

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Zbog svoje ljepote i mladolikog izgleda već je ranije bila u središtu pozornosti pa je tako pjevačica jednom prilikom podijelila svoju tajnu kako postići ono što se čini vječnom mladošću.

Tijekom vožnje s poznatim voditeljem Jamesom Cordenom, koji je poznat po tome da u automobilu intervjuira slavne zvijezde, Stefani se otvorila i komentirala činjenicu da i dalje izgleda vrlo mladoliko. Mnoge je iznenadilo kad je svoj izgled pripisala - ‘zaljubljivanju‘.

Također, ranije ove godine otvorila se i u intervjuu za Forbes, gdje je također govorila o istom pitanju, a istaknula je da je tu riječ o jednostavnosti, dosljednosti i disciplini.

- Njega kože oduvijek mi je prilično jednostavna i minimalna. Moja jutarnja rutina uglavnom uključuje molitvu, pranje zubi i hidrataciju. Povremeno ću napraviti masažu lica kako bih smanjila eventualnu natečenost, otkrila je pjevačica.

Pjevačka zvijezda također uvijek pazi da ne ode spavati našminkana pa šminku uvijek skine prije spavanja te na lice nanese hidratantnu kremu.

- Jedino pravilo njege kože koje volim, pogotovo kako postajem starija, je hidratacija. Volim da moja koža izgleda izrazito svježe za razliku od one mat, pretjerano suhe i napudrane, izjavila je.

Stefani je također naglasila važnost zaštite kože od sunca.

- Rekla bih mlađoj sebi da se kloni sunca i nosi kremu za sunčanje, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:40