KELCEOVA REAKCIJA

Obožavatelji Taylor Swift razočarani njenim dečkom: ‘Ostavi ga, ovo ti je velika crvena zastavica‘

Fotografije sa Super Bowla prikazuju igrača kako vrišti u lice treneru tijekom utakmice

Travis Kelce i Taylor Swift

 Ethan Miller/Getty Images Via Afp

Obožavatelji Taylor Swift pozvali su pjevačicu da ostavi dečka Travisa Kelcea nakon njegova ponašanja na Super Bowlu.

Kako piše Unilad, par je bio u vezi nekoliko mjeseci, a Swift je čak doletjela sa svoje japanske turneje kako bi vidjela Kelcea kako igra na Super Bowlu. Inače, Kelceov tim Kansas City Chiefs došao je do pobjede, postigavši ​​pobjednički touchdown u posljednjoj minuti produžetaka, no incident između Kelcea i trenera Chiefsa, Andyja Reida, je ono što je najviše privuklo pozornost obožavatelja Taylor Swift.

Fotografije sa Super Bowla prikazuju igrača kako vrišti u lice treneru tijekom utakmice, a čak se činilo da ga je u jednom trenutku i gurnuo. Neki fanovi su tražili da njihova omiljena pjevačica ostavi slavnog nogometaša zbog takvog ponašanja, no drugi žele da im veza potraje. Nadalje, na društvenim mrežama pozvali su Taylor Swift da prekine s Kelceom, nazivajući takvo ponašanje "crvenom zastavicom".

- Taylor mora napustiti ovog čovjeka i spasiti svoju reputaciju. Pogledajte ovog luđaka... - stoji u jednom komentaru na X-u.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

Ezra Shaw/Getty Images Via Afp

Drugi pak tvrde kako su se udaljili od sportaša nakon incidenta, objasnivši da su sada "manje uzbuđeni oko Kelcea".

- Ne možeš biti takav samo zato što si frustriran. Taylor, draga moja, golubice moja, janje moje, ovo ti je velika crvena zastavica - poručili su joj obožavatelji, a neki su čak i istaknuli da se nadaju da će Taylor Swift prekinuti s Travisom nakon utakmice.

Iako se čini da su mnogi obožavatelji stekli svoje čvrsto mišljenje o incidentu, i Kelce i Reid govorili su o tome što se dogodilo u intervjuima nakon pobjede Chiefsa.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

Ezra Shaw/Getty Images Via Afp

Reid je rekao novinarima da ga je Kelce uvjeravao da će zabiti ako ga ubaci na teren.

Kelce je priznao da je previše dramatizirao.

- Želio sam da rezultat bude drugačiji. Trener je tražio od nas da izrazimo svoje mišljenje i samo sam mu htio dati do znanja koliko sam strastven oko tog tima. On je jedan od najboljih vođa koje sam ikad vidio u životu. Cijelu svoju karijeru dugujem tom tipu i jednostavno ga volim - zaključio je Kelce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:59