ŠTO JOJ TO ZNAČI?

Obožavatelji u transu: Je li ovim detaljem Rihanna upravo natuknula ime svog djeteta?

Spojila je dres s Diesel trapericama, Balenciaga torbom od 7400 dolara, a cijeli je izgled upotpunio intrigantni detalj

Rihanna

 Diggzy/Shutterstock Editorial/Profimedia

Rihanna još nije otkrila ime dječaka kojeg je dobila s A$AP Rockyjem, ali možda je upravo nešto natuknula, tvrdi Page Six. Na radost onih koji očajnički žele novu glazbu pjevačice s Barbadosa, ove je subote viđena u holivudskom studiju za snimanje odjevena u dres kojim se očito i priprema za nastup tijekom poluvremena Super Bowla.

Rihanna je spojila dres s poderanim Diesel trapericama, Balenciaga torbom u vrijednosti od 7400 dolara, a cijeli je izgled upotpunila intrigantna duga srebrna ogrlica s privjeskom u obliku slova "D".

image

Rihanna

Diggzy/Shutterstock Editorial/Profimedia

Njena je odjeća pokrenula lavinu komentara na Twitteru, a sve je zanimalo zašto nosi slovo "D" oko vrata. Mnogi su počeli nagađati da se radi o prvom slovu imena njezine bebe.

Unatoč nagađanjima i brojnim Twitter objavama, otkriveno je da je to starinski lanac s logotipom Diora, koji je Rihanna nosila u paru i sa sjajnim lancem za hlače iste te modne kuće. Bez obzira na to je li se osnivačici Fenty Beautyja jednostavno toliko svidio nakit ili ga je odabrala za neku dublju svrhu, svaka Rihannina odjevna kombinacija tijekom trudnoće bila je pun pogodak.

- Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: Nema šanse da idem kupovati odjeću za trudnice - rekla je Rihanna za Vogue ranije ove godine.

image

RihannaRihanna

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia

- Žao mi je. Previše je zabavno dotjerivati ​​se. Neću dopustiti da taj dio mog života nestane samo zato jer se moje tijelo mijenja - zaključila je.

- Nadam se da smo uspjeli redefinirati što se smatra "pristojnim" za trudnice. Moje tijelo trenutno radi nevjerojatne stvari i neću se toga sramiti. Ovo bi vrijeme trebalo biti slavljeničko. Zašto bih trebala skrivati ​​trudnoću? - naglasila je 34-godišnja Rihanna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:56