NETFLIXOV HIT

Obožavatelji ‘Witchera‘ pokrenuli peticiju da se Cavill vrati u seriju: ‘Bolje da ste je otkazali nego doveli ovog‘

Britanski glumac objavio je odlazak iz serije putem Instagrama dok je istovremeno hvalio kolegu koji će preuzeti njegovu ulogu

Henry Cavill

 Carlos Dafonte/Nurphoto Via Afp

Obožavatelji popularnog Netflixovog hita ‘The Witcher’ pokrenuli su peticiju da se britanski glumac Henry Cavill vrati u seriju.

Cavilla je, naime, u ulozi zamijenio Liam Hemsworth koji je nedavno objavio na svom Instagramu da je izrazito uzbuđen zbog ove prilike.

image

Liam Hemsworth

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Međutim, nekolicina gledatelja serije nije zadovoljna time pa je tako pokrenula peticiju koja je već prikupila više od 12 tisuća potpisa.

- Henry ne napušta ‘The Witchera‘ zbog ‘Supermana‘, čelnici Netflixa ponovno su donijeli tešku odluku protivno volji i očekivanjima svojih obožavatelja. Razlog zašto je ‘The Witcher‘ tako popularna serija je ljubav obožavatelja prema izvornom materijalu knjiga i igara, kojima se pisci i redatelji serije aktivno rugaju. Henry Cavill je jedan od onih velikih obožavatelja, on zna apsolutno sve o tome i želio je ostati vjeran Sapkowskovom svijetu, i zbog toga ga Netflix želi zamijeniti, tvrdi se u peticiji.

Peticijom se također traži od obožavatelja da bojkotiraju nadolazeću sezonu.

- Već smo morali pretrpjeti katastrofu od završetka serije ‘Igra prijestolja‘ – Netflix ne smije ponoviti potpuno istu pogrešku čuvajući pisce i redatelje serije koji vjeruju da su superiorniji od stvarnog tvorca priča koji ih je učinio uspješnima, zaključuje se u peticiji.

Cavill se povlači nakon tri godine igranja lika Geralta od Rivije koji lovi čudovišta, a njegovu će ulogu preuzeti slavni australski glumac. Vijest dolazi prije nego što je treća sezona uopće emitirana, a u kojoj će se vidjeti Cavillove posljednje scene, prije nego što će ulogu predati Hemsworthu u narednoj sezoni.

Nekolicini obožavatelja nije dobro sjela vijest pa su se tako počeli masovno žaliti po društvenim mrežama, a jedan je čak napisao: ‘Samo bi trebali otkazati cijelu seriju‘.

Britanski glumac objavio je odlazak iz serije putem Instagrama dok je hvalio svoga kolegu koji će preuzeti njegovu ulogu.

- Moje putovanje kao Geralt od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama, i nažalost, odložit ću svoj medaljon i svoje mačeve za četvrtu sezonu. Umjesto mene, fantastični gospodin Liam Hemsworth će preuzeti plašt Bijelog vuka. Kao i kod najvećih književnih likova, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom utjelovljujući Geralta i entuzijazmom da vidim Liamov pogled na ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čovjeka. Liame, dobri gospodine, ovaj lik ima tako divnu dubinu, uživaj u ronjenju i gledanju onoga što možeš pronaći, napisao je Cavill.

Hemsworth je u međuvremenu podijelio koliko je nestrpljiv zbog preuzimanja uloge.

- Kao obožavatelj Witchera presretan sam zbog prilike da glumim Geralta od Rivije. Henry Cavill je bio nevjerojatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde i dopušta mi da preuzmem oštrice Bijelog vuka za sljedeće poglavlje njegove avanture. Henry, godinama sam tvoj obožavatelj i nadahnulo me ono što si donio ovom voljenom liku. Možda imam neke velike čizme za ispuniti, ali stvarno sam uzbuđen što ću zakoračiti u svijet Witchera, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:44