VATRENI TALIJAN

Obožavatelji zabrinuti zbog izgleda svog seks idola Damiana: ‘Što mu je? Je li dobro?‘

Mnoge je zabrinuo nakon što je sa svojim bendom nastupio u televizijskom showu Ellen DeGeneres

Damiano David

 Edmond Sadaka Edmond/Sipa Press/Profimedia

Je li dobro? Što mu je? Izgleda jako iscrpljeno - komentiraju obožavatelji 22-godišnjeg seks idola Damiana Davida koji je mnoge zabrinuo nakon što je sa svojim bendom Måneskin u sklopu njihove američke turneje nastupio u televizijskom showu Ellen DeGeneres. Ondje su, besprijekorno, izveli svoju obradu pjesme 'Beggin', koju je u originalu 1967. godine proslavila The Four Seasons, a mnogi su, gledajući taj nastup, primjetili da Damiano djeluje poprilično umorno i pjeva bez uobičajene energije.

Za Damiana su se zabrinuli i Talijani, pa njihove novine pišu kako je mladić najvjerojatnije malo pretjerao s tulumarenjem po Americi gdje se s bendom nalazi od konca listopada, a sudeći po objavama na društvenim mrežama tamo spajaju zabavu s poslom.

image

Damiano David

Instagram

Podsjetimo, aktualni eurovizijski pobjednici po dolasku u SAD prvo su nastupili u The Tonight Show Starring Jimmyja Fallona, gdje su uz 'Beggin' otpjevali i svoj novi hit, pjesmu 'Mammamia', prvu koju su objavili nakon pobjede na Eurosongu. Potom su nastavili s koncertnom turnejom: prvi nastup bio im je u New Yorku 27. listopada, a prije par dana, 6. studenoga, nastupili su kao predgrupa Rolling Stonesima u Las Vegasu.

Koliko im to znači pokazali su i na Instagramu, gdje su uz fotografiju na kojoj poziraju s Mickom Jaggerom napisali da je iza njih noć za pamćenje i zahvalili Rolling Stonesima na podršci. Je li nakon svirke i poziranja Måneskin organizirao neki jači tulum, Damiano David i članovi njegove grupe dosad nisu otkrili, ali mnogi će se složiti s obožavateljicom benda koja je kazala:

- Čak i kad je umoran, Damiano je najljepši muškarac na planeti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:54