NEPOKOLEBLJIVA

Obožavateljica odbila 50.000 dolara za kartu: ‘Neću je poderati. Želim vidjeti Harryja Stylesa uživo‘

Pjevač, glumac, modna ikona ima fanove kojima je njegov nastup važniji od gomile novca, a dobiva i vrlo lascivne poruke iz publike

 Harry Styles na australskoj turneji

 Backgrid Au/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid Au/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Stariji od 20 godina uglavnom imaju problema s razumijevanjem opčinjenosti milijunske publike likom i djelom Harryja Stylesa - pjevača, glumca, modne ikone. Internet je prepun tekstova s naslovima "10 razloga zbog kojih ljudi obožavaju Harryja Stylesa". Ili 15 razloga ili nešto slično. Osim standardnih razloga tipa "ima anđeoski glas", "voli svoje fanove", "dobar je dečko", tu su i oni specifičniji "ošišao se za oboljele od raka", "donira novac humanitarnim udrugama" i "jako je duhovit".

A najnoviji dokaz silne ljubavi "Harriesa" ili "Stylersa" (kako se nazivaju njegovi sljedbenici), prema bivšem pjevaču One Directiona, stigao je iz Australije gdje upravo odrađuje turneju.

Njegova predana obožavateljica odbila je 50.000 dolara (gotovo 32.000 eura) koliko joj je ponuđeno da podere kartu za njegov koncert u Sydneyu.

Mladoj ženi imena Jess, koja je nakon dugog čekanja u redu bila kupila ulaznicu za koncert, prišli su producenti u Australiji jako popularne radijske emisije "The Kyle and Jackie O Show" i ponudili joj najprije 1500 dolara (oko 950 eura) ako uništi kartu.

- Žao mi je, nema šanse da propustim ovaj koncert - rekla je bez premišljanja.

Voditeljica Kyle Sandilands testirala je odlučnost obožavateljice i nastavila dizati iznos ponude, ali djevojka nije pokleknula. Tek je malo zastala kada joj je ponuđeno 5000 dolara. Njezini prijatelji i drugi super obožavatelji svestranog Harryja bodrili su je, nagovarajući je da odbije sve ponude, posebice kada je po izrazu njezina lica postalo jasno da Jess osjeća frustraciju i jake emocije.

image

Jesse, obožavateljica Harryja Stylesa

/Instagram/screenshot

Kada je voditeljica upitala: "A što je s 50.000 dolara?", djevojka je odgovorila: "Ne, nikad nisam vidjela Harryja uživo."

Druga voditeljica, Jackie ‘O‘ Henderson bila je impresionirana i čestitala joj je na odlučnosti.

- Volim te, Jess. Ti si pravi obožavatelj Harryja Stylesa. Trebao bi biti ponosan - rekla je.

Bilo je, doduše, u gomili onih koji su željeli uskočiti na mjesto odlučne Jess za pet i 15 tisuća dolara, no ponuda je bila namijenjena samo njoj.

Styles je australski dio svoje turneje "Love On Tour" započeo u Perthu prošlog mjeseca, pjevao u Melbourneu i Sydneyu, a završit će nastupom u Brisbaneu. I svuda gdje se popne na pozornicu dobiva jasne dokaze ljubavi svoje publike. Neki od njih mogu nositi oznaku "za starije od 18 godina".

Naime, tijekom jednog koncerta, Styles je prestao pjevati kada je ugledao plakat koji je napravila obožavateljica Frankie Fisher.

"Mislim na tebe kad se seksam s dečkom!", pisalo je na plakatu, na što je Styles odglumio šok, nasmijao se i nastavio pjevati. Ona je snimku s koncerta objavila na svojem profilu na TikToku s naslovom: "Harryjeva reakcija na moj znak." Fisher inače prati oko 17.000 ljudi, njezine uratke obično pogleda par tisuća, a ovaj je s Harryjem vidjelo je 2,1 milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:45