OBITELJSKI PROBLEMI

Očajna Britney Spears: ‘Nisam vidjela svoju djecu više od godinu dana!‘

Od popularne pop pjevačice udaljavaju se njezini sinovi zbog ponašanja koje ne odobravaju

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/

Pjevačica Britney Spears (41) već neko vrijeme nalazi se u uznemirujućim obiteljskim problemima s djecom. Posljednji put svoja dva sina tinejdžera Seana Prestona (17) i Jaydena (16) vidjela je na samom početku 2022. godine, prije vjenčanja sa Samom Asgharijem.

- Mislim da se mama muči s time da nam obojici da pažnju i jednaku ljubav. Ne mislim da je to dovoljno pokazala prema Prestonu i osjećam se loše zbog toga - izjavio je Jayden za Daily Mail u kolovozu 2022.

Otac Britneyinih sinova, Kevin Federline pokušao je sinovima objasniti da su takve slike možda samo način na koji se Britney izražava, što dječacima nije uspjelo popraviti odnos s majkom.

Ipak, Kevin naglašava: - Teško je. Ne mogu zamisliti kakav je osjećaj biti tinejdžer i ići u srednju školu.

Na navedene probleme s djecom Britney se oglasila u svom Instagram postu u rujnu 2022. godine.

- Moja ljubav za moju djecu nema granica i jako me rastužuje što nisam ispunila njegova očekivanja kao majka, pokušala je tim riječima opravdati svoje ponašanje.

Otac dječaka Kevin dodatno je bacio negativnu sjenu na odnos Britney i sinova u javnosti kada je objavio video gdje Britney viče na svoje sinove, a video je snimljen bez Britneyina znanja, prenosi Page Six.

Osim što ne viđaju majku, tenzije su toliko porasle da djeca od kraja ljeta 2022. ne odgovaraju na majčine poruke.

Koliko se god obiteljska situacija činila nepovoljnom, Federlineov odvjetnik Mark Vincent Kaplan vjeruje kako i dalje ima nade za pomirbu obitelji jer i dalje imaju ljubavi jedni za druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:22