MEGHAN MARKLE

Očekivala slavu, a dobila niz strogih pravila: ‘Vjerovala je da će postati Beyonce Ujedinjenog Kraljevstva‘

Upućeni tvrde da je vojvotkinja vjerovala da će postati britanska Beyonce nakon udaje za kraljičina unuka, princa Harryja

Meghan Markle s princom Harryjem, Williamom i Kate Middleton

 Peter Manning/lnp/Shutterstock Editorial/Profimedia

Meghan Markle vjerovala je da će udajom za princa Harryja postati ‘Beyonce Ujedinjenog Kraljevstva‘, prije nego što je otkrila da mrzi stroga pravila kraljevskog života i kasnije napustila dužnost vojvotkinje od Sussexa, tvrdi se u novoj bombastičnoj knjizi ‘Dvorjani: Skrivena moć iza krune‘ Valentinea Lowa.

Upućeni tvrde da je vojvotkinja vjerovala da će postati britanska Beyonce nakon udaje za kraljičina unuka, ali su je strogi protokoli i pravila kraljevskog života razočarali te se osjećala sve više ‘stjeranom u kut i neshvaćenom‘ od strane Tvrtke (termin kojim se naziva članove kraljevske obitelji).

U knjizi se također navode tvrdnje da je kraljica Elizabeta II. bila prisiljena popustiti zbog ‘Megxita‘ te je rekla Sussexima da su ‘ili unutra ili vani‘ tijekom ključnog summita u Sandringhamu na kojem su kraljevski članovi odlučivali o budućnosti Harryja i Meghan, a koji je održan pet dana nakon što su Harry i Meghan objavili svoje planove o napuštanju kraljevske obitelji 2020. godine.

"Mislim da je Meghan smatrala da će postati Beyonce Ujedinjenog Kraljevstva. To što je bila dio kraljevske obitelji dalo bi joj tu čast. No, zapravo je otkrila da postoji toliko pravila koja su bila toliko smiješna da nije mogla čak raditi stvari koje je mogla raditi kao privatna osoba, što joj je teško palo", dodao je insajder iz palače, prenosi Daily Mail.

Drugi izvor rekao je da je bio nemogući zadatak spojiti svijet kraljevske obitelji i svijet slavnih te da se nisu mogli razumjeti. Naveli su da se vojvotkinja nije mogla uklopiti u ulogu ‘zaposlene članice kraljevske obitelji‘, a da palača nije mogla prihvatiti ‘ono što ona želi biti‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 16:18