ISTI KAO I DRUGI

Očeve iz Georgeve i Charlottine škole nije briga za Kate: ‘Jedna druga mama puno im je zanimljivija‘

Roditelji iz Archiejeva vrtića i škole princa Georgea i princeze Charlotte ne mare za to što su ta djeca članovi kraljevske obitelji

Princzea Charlotte, Kate Middleton, princ George i princ William

 Aaron Chown/AFP

Roditelji iz vrtića u koji ide maleni Archie, sin princa Harryja i Meghan Markle, ne mare za to što se radi o članovima britanske kraljevske obitelji te ih tretiraju jednako kao ostale, prenosi Mirror.

Harry i Meghan žive u vili u Montecitu u Kaliforniji, a dvogodišnjeg Archieja redovno osobno vode u vrtić u blizini, gdje, među ostalim, uči i o 'emocionalnoj pismenosti', svjesnosti, ljubaznosti te brizi o okolišu.

Drugi roditelji rekli su da Meghan i Harry redovito dovode sina u vrtić, a Archieja se često može vidjeti s posudom za ručak koja ima svemirske elemente.

"Harry često dovodi Archieja u vrtić i dolazi po njega, čini se kao dobar tata. Svi su roditelji opušteno dočekali Harryja i Meghan, nije bilo nikakve pompe. A za drugu djecu je Archie samo još jedan od njih. Djeca ne znaju da mu je tata član kraljevske obitelji i vjerojatno im to ne bi ni bilo važno, osim da je Meghan baš Disneyjeva princeza", rekao je roditelj jednog Archiejevog prijatelja iz vrtića za Mirror.

image

Princ Harry i Meghan Markle s djecom

Eyepress Via Afp/Afp/Profimedia

Roditelji iz škole u Londonu koji pohađaju princ George i princeza Charlotte, djeca princa Williama i Kate Middleton, također su naviknuti na susrete s članovima kraljevske obitelji i ne mare pretjerano za susrete s njima jer dolazi jedna druga mama koja im je puno zanimljivija.

"Nitko se ne obazire na to što Kate dovodi i odvodi djecu iz vrtića zato što imamo i jednu mamu koja je manekenka Victoria's Secreta pa su očevi puno zainteresiraniji za nju", otkrio je netko od roditelja za Daily Mail.

image

Princzea Charlotte, Kate Middleton, princ George i princ William

Aaron Chown/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:24