ZABRINUTA OBITELJ

Ocu Biance Censori prekipjelo, želi se suočiti s Kaneyom: ‘Nije ti ona paradni konj! Što da tvojim kćerima to rade?!‘

Povrijeđena obitelj izražava zabrinutost da ih reper ‘isključuje‘ iz života svoje supruge

Bianca i Kanye u venecijskim kanalima

 Profimedia/

Otac Biance Censori želi razgovarati sa suprugom svoje kćeri, Kanyeom Westom, zbog straha da reper gura njegovu kćer od njezine obitelji i pretvara je u ‘smeće‘, tvrde upućeni za Daily Mail.

Do očeve reakcije došlo je nakon što je 29-godišnja Bianca snimljena bez donjeg rublja i samo u prozirnim najlonkama dok je bila na večeri s kontroverznim 46-godišnjim reperom u Parizu, a zbog tog je izdanja mogla završiti u zatvoru ili biti prisiljena platiti pozamašnu kaznu zbog strogih francuskih zakona.

Izvori su rekli za Daily Mail da Biancinu obitelj ‘boli‘ gledati je kako paradira okolo ‘poput trofejnog konja‘ te njezin otac želi pitati Kanyea kako bi se on osjećao da se u budućnosti neki muškarac tako ponaša prema njegovim kćerima, North i Chicago.

"Biancin otac Leo želi pošteno sjesti s Kanyeom i pitati ga o čemu, dovraga, razmišlja dok paradira s Biancom kao s golim trofejnim konjem. Želi pitati Kanyea što bi učinio da njegove kćeri North ili Chicago vidi polugole u javnosti u odjeći koju za njih biraju njihovi muževi. On zna da nema šanse da bi Kanye ovo dopustio svojim kćerima pa nema smisla zašto tako nešto radi vlastitoj ženi", rekao je izvor blizak Bianci.

image

Bianca i Kanye

Tiziano Da Silva/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia

Kanye, koji se vjenčao s Biancom na privatnoj ceremoniji u prosincu 2022., također je optužen da ju je ‘isključio‘ od njezine obitelji u Australiji.

"Kao da to nije dovoljno loše, čovjek koji bi trebao štititi kćer gospodina i gospođe Censori isti je čovjek koji je isključuje iz vlastite obitelji", nastavio je insajder.

"Leo iskreno želi samo sjesti s Kanyeom i dati mu do znanja da šteti njezinoj obitelji time što pretvara njegovu voljenu kćer u tržišnu robu koja izgleda bezveze. Nijedan muškarac ne bi smio poticati ženu koju voli da izlazi u javnost tako i tako se predstavlja. To nije ljubav, to je kontrola", dodaje.

Vijesti da bi se Leo mogao pokušati suočiti s njim mogle bi zabrinuti Kanyea - osobito s obzirom na to da njegov novi svekar ima pomalo zabrinjavajuću prošlost. Daily Mail je ranije otkrio da je Leo odležao neko vrijeme u zatvoru nakon što je 1982. osuđen za posjedovanje zabranjenog uvezenog heroina, a kazna mu je iznosila pet godina iza rešetaka.

Osim za dilanje heroina, osuđivan je i za posjedovanje pištolja i streljiva. Leo je također brat Erisa Censorija - ozloglašenog gangsterskog ubojice, nekoć prozvanog ‘Al Capone iz Melbournea‘, koji je osuđen na smrt zbog ubojstva, iako je ta kazna kasnije preinačena u doživotni zatvor.

image

Bianca i Kanye

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Biancini prijatelji s druge su pak strane na neki način i odustali od nje te ih više ništa u vezi nje ne iznenađuje.

"Biancine prijatelje, nažalost, više niti ne zanima ono što ona nosi u javnosti. Ovo ih više uopće ne šokira koliko ih smeta taj njezin mrtvi pogled u očima kad je vani s Kanyeom", dodao je izvor.

Još u prosincu prošle godine strani su mediji pisali kako su se Leo i Alexandra, Biancini roditelji, bojali da njihova kći služi samo za oporavak Kanyeu nakon razvoda od bivše supruge Kim Kardashian (43), s kojom ima četvero djece. Kim je podnijela zahtjev za razvod od Kanyea u veljači 2021. Njihov razvod nije finaliziran do 29. studenog 2022. - manje od mjesec dana prije nego što se on vjenčao s Biancom.

"Biancini majka i otac smatraju da je Kanye pomalo uznemirujuć", rekao je blizak izvor ranije za Daily Mail: "Njezinim je roditeljima bilo sumnjivo da je oženio Biancu mjesec dana nakon što je okončao razvod s Kim. Oni stvarno nisu željeli da mu Bianca bude samo utjeha nakon braka s poznatom osobom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:12