ZA SAD MU NE IDE...

Od 1 do Mauro Icardi - koliko ste očajni? Nogometaš na sve načine pokušava vratiti suprugu

‘Ovo je bolje od meksičke sapunice‘ - poručuju navijači argentinskog nogometaša.
Mauro i Wanda Icardi
 Instagram

Argentinski nogometaš Mauro Icardi sve je očajniji. Kako bi vratio povjerenje svoje supruge Wande Nare nakon što ju je navodno prevario s glumicom Chinom Suarez, Icardi je odlučio otpratiti sve profile s Instagrama i pratiti samo jedan - onaj Wandin.

Osim toga, očajnički objavljuje njihove zajedničke fotografije te na sve moguće načine izražava ljubav svojoj supruzi.

Tako je objavio njihovu zajedničku fotografiju i u opisu napisao "Moja ljubav". Nakon toga su uslijedile još tri zajedničke fotografije.

image
Wanda Nara i Mauro Icardi
Instagram

"Zagrli me jako, ne puštaj me nikada", napisao je Mauro, a njegovi navijači nisu ga štedjeli u komentarima.

"Nevjernik koji se pokaje moj je omiljeni tip čovjeka...", "Ovo je bolje od meksičke sapunice", "Mauro, trepni ako su te oteli", "Stari, pretjeruješ" - samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

Podsjetimo, Wanda i Mauro svoju su vezu započeli 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji zajedno s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Iako je Icardi bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao svog mlađeg brata, Mauro mu je preoteo suprugu s kojom Maxi ima tri sina. Wanda i Maxi razveli su se u prosincu 2013. godine, a ona se već na proljeće 2014. godine udala za Maura Icardija i imaju dvije kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:15