KONTROVERZNI MEMOARI

Od intimnih večera do ponude za oralni seks: Zvijezda ‘Dinastije‘ objavila sočne pikanterije

U novoj knjizi daje uvid u intimne večere s holivudskom i londonskom kremom tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća
Joan Collins 
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Joan Collins (88), slavna britanska glumica najpoznatija po kultnoj ulozi fatalne Alexis Carrington Colby, u najnovijoj je knjizi otkrila paprene detalje iz svijeta spektakla te glamurozne crtice iz vlastitog života, piše Daily Mail.

Zahvaljujući svom zvjezdanom statusu legendarna je glumica godinama okružena samom holivudskom i londonskom kremom.

U novom memoaru sugestivnog naziva "My Unapologetic Diaries", Collins čitateljima daje uvid u intimne večere u društvu slavnih prijatelja tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća.

- Na večeri sam sa sinom Sashom u restoranu The Ivy. Trebao nam se pridružiti producent Gary Pudney, ali nije se pojavio. To vam je Hollywood, ljudi moji. Za susjednim je stolom Jennifer Aniston, trenutno najveća lomiteljica srca. Nikada nisam vidjela tako mršave ruke - prokomentirala je Collins zvijezdu Prijatelja.

- Ogromna zabava kod Aarona Spellinga. Volim Aarona, ali njega se ne može shvaćati ozbiljno. Nijednog televizijskog producenta se ne može shvaćati ozbiljno. Oni su nestalni i promjenjivi poput amebe. Spellingova je kuća prekrasno uređena pa me čudi da su nam ponudili samo sendviče s piletinom i nareske. Zar si ne mogu priuštiti kuhara? - nije okolišala Collins.

Osim tračevima iz holivudskih krugova, Collins je fanove počastila i pričom o svom posjetu Buckinghamskoj palači:

- Koja trema! Ovog sam nevjerojatnog proljetnog jutra prošla kroz povijesni ulaz Buckinghamske palače. Odjednom su mi usta bila suha i osjećala sam leptiriće u trbuhu, iako sam bila nevjerojatno oduševljena. Došla sam u pratnji sina Sashe. Prvo sam molila partnera Robina Hurlstonea da ide sa mnom, ali on me je odbio jer mu se odlikovanje Redom britanskog carstva činilo bezveznim. Rekao je da bi možda išao da su me proglasili damom - piše Collins i dodaje kako ju je to šokiralo.

Opisala je i susret s kolegom.

- Nas 140 odlikovanih su uveli u Palaču. Netom prije nego što sam zakoračila u galeriju netko me je zagrlio.

- Zdravo, ljubavi, kako si? Jesi nervozna? - obratio mi se je Paul McCartney koji je tada proglašen vitezom.

- Užasno me strah. A tebe? - upitala sam ga.

- Prestravljen sam - odgovorio mi je.

- Kada je došao red na mene usta su mi postala pustinja Gobi, a koljena su mi se sudarala. Sve je bilo tako jednostavno, a opet, prilika je odisala nečim veličanstvenim, opisuje Collins.

- Iznimno mi je drago što Vama mogu ovo dati - rekla je kraljica dok mi je stavljala medalju.

- Hvala Vam, Vaše Veličanstvo - kako sam to izgovorila, sva je nervoza isparila. Ona je ispružila ruku, rukovale smo se, ja sam se povukla unatrag, poklonila i izašla. Misija izvršena - detaljno je opisala svoj susret s kraljicom koju, kako uvijek napominje, jako voli.

Naime, Joan je poznata po potpori monarhiji i kraljici.

- Večerala sam u Nobu, novom hit japanskom restoranu, s novinarom Adrianom Gillom. Prišla mi je Paula Yates (nekad je bila bivša supruga pjevača Boba Geldofa i djevojka glazbenika Michaela Hutchencea) s bebom u ruci. Došla me je pozdraviti i reći Adrianu Gillu, gastro kritičaru, da je on jedina osoba koja je ikada napisala išta lijepo o njoj. Ponudila mu je oralni seks. Čak je i Adrian bio iznenađen, komentira Collins dodajući da vidi zašto su za Yates govorili da je šarmantna, ali i zašto su je mrzili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:15