NEVJEROJATNO!

Od ‘Prijatelja‘ do rođaka: Na ekranu su ljubavnici, a sada je otkriveno da su zapravo u srodstvu

‘Pronašli smo puno zapisa koji to podržavaju i vjerujemo da su povezani‘, komentirao je slučaj poznatih glumaca voditelj istraživanja
Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox i David Schwimmer
 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Od prijatelja do rođaka.

Svijetu su dobro poznati Chandler i Monica koji su u kultnoj seriji "Prijatelji" glumili zaljubljeni par. Prvo su bili samo prijatelji, a pri kraju serije su se i vjenčali.

No, izgleda da su u stvarnom životu glumica Courtney Cox (56) i glumac Matthew Perry (51) zapravo daljnji rođaci.

Monica i Chandler, odnosno Courtney i Matthew su prema genealoškoj web stranici "MyHeritage" rođaci u 11. koljenu.

image
Courteney Cox
Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

Kako stoji u izvješću, oboje su povezani s Williamom Osbernom Haskellom III. i Ellen Haskell, bračnim parom koji je u 17. stoljeću živio u Engleskoj. Prema izvorima, Ellen i njezina dva brata doselili su se u Ameriku 1635. godine, a Perry krvnim srodstvom povezan s njezinim sinom Williamom, čiji je pak brat Roger izravni predak glumice Cox.

No, kako navodi istraživač koji radi za stranicu "MyHeritage", Roi Mandel, logično je da što se generacijski ide više unatrag, to su veće šanse da ljudi budu u rodu.

image
Matthew Perry
Ken Mckay/itv/shutterstock

- Ušli smo u ovu liniju vrlo duboko, provjerili smo svako ime. Pronašli smo puno zapisa koji to podržavaju i vjerujemo da su povezani - komentirao je slučaj poznatih glumaca voditelj istraživanja.

Courney i Matthew su utjelovili uloge Monice i Chandlera, para koji je oduševio fanove serije "Prijatelji" još devedesetih godina, kada je ovaj sitcom i sniman.

image
Friends: The Reunion
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ovu kultnu seriju kreirali su David Crane i Marta Kauffman, a prvi put se počela prikazivati 1994. godine.

Deset godina, ali i deset sezona kasnije, prestala se emitirati, no 2020. najavili su povratak. Nova epizoda od danas je dostupna na streaming platformi HBO Max.

U epizodi "Friends: The Reunion" glumačka ekipa će ponovno posjetiti setove originalne serije kao što su stanovi slavnih prijatelja, kafić Central Perk te fontana iz uvodne špice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:52